1

Instagram

Dagelijks deel ik heel veel Instagram- & ondernemerstips op dit geweldige social media kanaal. Ik laat in mijn Instagram stories zien hoe mijn leven als ondernemer met 3 bedrijven én moeder van 2 tieners eruit ziet.

De Ondernemende Vrouw Instagram

2

Podcast

In mijn podcast neem ik je mee in mijn ondernemersavontuur, dat al 17 jaar duurt, met hoge bergen en hele diepe dalen.

De Ondernemende Vrouw podcast

3

Cursussen

Tutorials, online cursussen en handige PDF-documenten leren jou om het beste uit je marketing strategie te halen.

ondernemer met passie Angeliek Nelissen

4

Pinterest

Dagelijks vind ik de meest waardevolle pins voor jou op Pinterest. Deze pins gaan over ondernemen, bloggen & alle vormen van marketing.

De Ondernemende Vrouw podcast

5

Ontbijt, lunch of diner

Loop je vast in jouw bedrijf en heb je hulp nodig? Boek dan een inspirerend gesprek met mij aan mijn keukentafel. Mijn rugzak zit vol met 18 jaar (online) ondernemerservaring. Mijn ondernemersavontuur begon met mijn eigen collectie kinderkamers die ik verkocht in heel Europa en Dubai. Ik groeide van offline naar online ondernemer, bouwde mijn eigen bedrijfspand dat ik ook weer verkocht en run op dit moment 3 succesvolle bedrijven. Het gesprek duurt 1.5 uur. De prijs hiervoor is € 395 inclusief mijn voorbereidingstijd. Natuurlijk zorg ik voor iets lekkers.

Liever een adviesdag waarbij we ook samen aan het werk gaan? Deze adviesdag vindt plaats in Deurne en duurt 4 uur inclusief drankjes en lunch. Jij bepaalt wat we gaan doen die dag. De prijs voor deze adviesdag is € 845 inclusief voorbereiding.

Meer info? stuur me een email op info@deondernemendevrouw.nl

De Ondernemende Vrouw afspraak maken

Tips voor meer volgers op InstagramWil jij gratis social media tips ontvangen?

 

× Hoe kan ik je helpen?