Adviestraject

Meer resultaat uit Facebook en Instagram

Als ondernemer heb je het altijd druk. Soms zie je door de bomen geen enkel bos meer en zijn Facebook en Instagram een blok aan je been. Je bent zo druk dat je eigenlijk niet met een strategie bezig bent om je bedrijf te laten groeien. Je hebt eigenlijk maar 1 vraag: meer resultaat uit Facebook en Instagram.
Ik begrijp dat als geen ander na 15 jaar ondernemer-zijn. Het is goed om heel bewust structureel aan de groei van je bedrijf te werken. Afgelopen 15 jaar heb ik heel veel marketing ervaring vergaard en ik kan je helpen om structureel of éénmalig jouw bedrijf naar een hoger level te tillen. Wil je advies op het gebied van (online) ondernemen, social media, meer resultaat uit je website, contentcreatie (bloggen/vloggen)? Stel jij jezelf regelmatig de vraag: hoe krijg ik “meer resultaat uit Facebook en Instagram?”

Lees dan hieronder wat ik jou kan bieden. Wil je weten wat andere ondernemers over mij zeggen, lees dan de testimonials hier.

Inmiddels ben ik ruim 15 jaar succesvol ondernemer met meerdere bedrijven. Wil jij jouw bedrijf laten groeien maar weet je niet zo goed hoe? Zoek jij iemand die met een frisse blik naar jouw bedrijf kijkt en je echt helpt om meer omzet te halen? Ik adviseer jou met mijn 15 jaar ondernemerservaring. Begonnen met € 1000 en uitgegroeid tot succesvol ondernemer met 170.000 likes op Facebook en een groei op Instagram in 6 maanden van 0 naar 5.000 volgers voor mijn 3 bedrijven.

Wat kan ik voor jou doen:

  • Het bepalen van nieuwe doelen
  • Het concreet maken van dromen die je wilt realiseren
  • Het adviseren op alle vlakken van jouw bedrijf
  • Meer resultaat uit Facebook en Instagram behalen
  • Het vullen van een contentkalender voor jouw Facebook- en Instagram
  • Het voorhouden van een spiegel zodat jij op een andere manier naar jouw bedrijf gaat kijken
  • En dit alles communiceer ik duidelijk in eenvoudige taal
  • Elk traject is uniek en altijd compleet aangepast op jouw bedrijf.
  • Er zijn 2 trajecten waaraan je deel kunt nemen:

TRAJECT 1 OP 1

Tijdens dit traject hebben we een 1:1 samenwerking dus volledige aandacht en advies van mij.
Plaats:  in een industriële inspirerende ruimte in Gemert
Datum: in overleg

TRAJECT IN GROEPSVERBAND 

Dit traject vindt plaats in een groep van 4 ondernemers. Je hebt deze dag wel de volledige aandacht en krijgt advies van mij maar je deelt de kosten.

—-

Hoi Angeliek,

Ik weet niet wat er gebeurd is gisteren nadat ik de adviesdag in een groep bij jou gevolgd heb, maar mijn Facebook is lichtelijk ontploft.

Een bereik van 26.000 personen op mijn post van gisteren.

265 nieuwe Facebook pagina likes in 22 uur

En 10 nieuwe orders. En we zijn nog geen 22 uur verder. Ik ben benieuwd hoe dit zich komende dagen gaat ontwikkelen.

groetjes van Wencke (Studio Saar)


Plaats: in een industriële inspirerende ruimte in Gemert
Datum: klik hier voor de volgende datum

HOE ZIET HET TRAJECT MEER RESULTAAT UIT FACEBOOK EN INSTAGRAM ERUIT:

STAP 1: tijdens een online intake geef je mij aan wat jouw doelen zijn, waar je moeite mee hebt en waar de pijnpunten in jouw bedrijf liggen.

STAP 2: tijdens de adviesdag stellen we samen doelen, maken we een social media planner inclusief de juiste content. We maken een plan van aanpak om de gestelde doelen te behalen. Ik neem je echt bij de hand. In het middagprogramma maken we samen de content voor komend jaar voor jouw bedrijf. Deze plannen we ook in. Ik leer jou welke content op social media het meeste conversie oplevert en hoe je snel kunt plannen. Deze dag is van 9.00-16.30 uur in een inspirerende ruimte in Gemert en je zult na afloop met heel veel positieve energie huiswaarts keren. Compleet verzorgd inclusief lunch en drankjes.

STAP 3: na afloop van de adviesdag word je lid van de besloten community van De Ondernemende Vrouw waar je elke dag jouw ondernemersvragen kunt stellen aan andere ondernemers. Ik reageer zelf regelmatig op deze vragen en zal ook updates plaatsen met tips en ervaringen.

STAP 4: regelmatig stel ik nieuwe trainingen samen waarbij je wordt uitgenodigd om deel te nemen. De Instagram-, blog en Pinteresttraining zijn nieuwe in mijn programma.

Adviestraject met 4 andere ondernemers: € 395

Adviestraject 1:1: € 999 (hier gaan we uitgebreider op de groei van jouw bedrijf in en heb je een hele dag aandacht van mij alleen)

EXTRA OPTIE: Wil je niet alleen succesvoller zijn in jouw ondernemersavontuur maar ook voor jouw website? Dan maak ik vooraf een technische scan en bekijk ik jouw Analytics. Dit doe ik op kantoor voordat onze adviesdag van start gaat. De verbeterpunten presenteer ik jou tijdens de adviesdag. Meerprijs: € 450

De Ondernemende Vrouw is al 15 jaar ondernemer en heeft afgelopen 15 jaar alles gedaan waar ze als klein ooit van droomde. Wil je weten waar ik mijn successen aan te danken heb? Lees dan hier mijn interview. De Ondernemende Vrouw is ook eigenaar van de webwinkels Zomerzoen (al 15 jaar verkopen wij in heel Europa en Dubai ons kinderkamerlabel) en van KusTerug (verkoopt alles wat vrouwen leuk vinden). Deze bedrijven hebben samen 170.000 goed converterende likes op Facebook en staan al jarenlang hoog in de Google rankings. Daarnaast heb ik met De Ondernemende Vrouw niet eens zoveel likes op Instagram maar haal ik hier wel opdrachten uit. Hoe? Dat leer ik jou ook tijdens mijn adviesdagen. Ik deel dan ook mijn gouden Instagramtips met jou.

Is jouw vraag ook: “meer resultaat uit Facebook en Instagram“. Boek dan een adviesdag bij De Ondernemende Vrouw Angeliek Nelissen

Geen producten gevonden die aan uw selectie voldoen.

Tips voor meer volgers op InstagramWil jij gratis social media tips ontvangen?

 

× Hoe kan ik je helpen?