Girlboss Sanne van Paassen

Wat is de naam van jouw bedrijf en waar ben jij gevestigd? Lees jij mee in het interview met girlboss Sanne van Paassen. Als Mental Coach werk ik op dit moment onder mijn eigen naam Sanne van Paassen. Ik heb de Peak Performance Methode ontwikkeld waarmee ik mijn klanten letterlijk en figuurlijk in beweging krijg. Tijdens mijn coachsessies gaan we altijd naar buiten, wandelen of op de fiets! Mijn thuisbasis is Vlierden, echter ik coach ondernemers en young professionals uit heel Nederland. Doordat ik ook een online traject heb ontwikkeld.

girlboss sanne van paassen

Als ik op zondagmorgen bij jou aanbel, wie is er dan thuis?

Niemand! Zondagochtend betekent voor mij (maar ook voor mijn vriend) echt sporten (zwemmen of mountainbiken/wielrennen). Heerlijk vind ik dat! Natuurlijk heb ik zelf een achtergrond als topsporter. Nu als ondernemer weet ik hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen. Als je goed voor jezelf zorgt, dan ben je een nog leuker mens! Niet alleen in je privé leven, maar ook in je bedrijf heeft dat grote impact. In het verleden ben ik heel heftig geblesseerd geweest tijdens mijn sportcarriere (fysieke burn out) en dit heeft mij geleerd dat self-care echt prioriteit is!

 

Waar kun jij geen geld aan uitgeven?

Goedkope plastic frutsels voor in huis en kleding van de primark of h&m. Ik ben een meisje dat aan de ene kant investeert in iets duurdere kwaliteit spullen en kleding. Maar ik vind het ook erg leuk om meubels en kleding een tweede leven in te blazen. Ik ben erg creatief en vind het erg leuk om zelf meubels op te knappen! Lees hieronder verder over girlboss Sanne van Paassen.

 

Waarom ben jij ooit ondernemer geworden?

Als topsporter was ik al ondernemer. Ik had mijn eigen team en regelde mijn eigen sponsoren. Al op jonge leeftijd (18) zorgde ik ervoor dat ik financieel onafhankelijk was en dat ik mijn eigen droom kon naleven in de sport! Toen ik twee jaar geleden stopte met mijn sportcarriere ben ik nog wel even voor een baas gaan werken. Echter dit was meer een opstartperiode om ook echt te weten hoe het voelt om in loondienst te werken. Ik merkte dat ik mijn creativiteit en drive niet kwijt kon in loondienst en ben toen echt mijn hart achterna gegaan. Ik kan je vertellen. Sinds dat ik vol mijn passie leef (tja, dat deed ik eigenlijk ook al als topsporter), lijkt het alsof alles vanzelf gaat! Er komen zoveel mooie projecten en klanten op mijn pad. Bizar!

 

Welke fout tijdens je ondernemersbestaan maak jij geen 2e keer?

Het allemaal alleen willen doen. Ik zoek de juiste mensen om  mij heen die mij kunnen begeleiden en ben ook niet bang om hierin te investeren!

 

Girlboss Sanne van Paassen: Op welke social media kanalen ben jij actief?

Op welke niet 😉 I love social media. Voornamelijk ben ik actief op Instagram, Facebook en LinkedIn. Daarnaast heb ik ook een eigen podcast waardoor ik ook op Youtube ben te vinden. Trouwens ik heb Angeliek ook geïnterviewd. Dit is een enorm mooie interview geworden. Check hier de podcast.

 

Ben jij ook een girlboss en wil jij ook graag een interview over jouw leven als girlboss? Klik hier

 

Wat is jouw favoriete maaltijd?

Zelfgemaakte tomatensoep.

 

Hoe ziet jouw dag op donderdag eruit?

Ik sta om 5:30 uur op. Tot 7uur heb ik me-time en vervolgens begin ik aan mijn focus werk tot 10uur. Vervolgens zie ik drie klanten (dit kan in de middag of ochtend zijn).
Mijn vriend werkt onregelmatig, de ene week heeft hij ochtenddienst de andere week heeft hij avonddienst. Ik plan mijn agenda zo dat ik hem dan ook nog kan zien.
‘s Avonds gaan wij altijd op donderdag samen core stability training doen en daarna zwemmen.

 

Wat doe je als eerste als je ‘s morgens wakker wordt?

Eerst me-time! Rust en positieve vibes in de ochtend zorgen voor focus en helderheid gedurende de dag. Wat ik precies doe? Eerst maak ik een kop bulletproof koffie en vervolgens ga ik schrijven, mediteren, lezen en rekken. Vervolgens start ik rustig mijn dag met het bepalen van mijn focuspunt van de dag. Echt heerlijk om zo vanuit rust de dag te starten!

 

Wil jij dit jaar nog een opleiding / training volgen? Welke is dat dan? En met welk doel?

Angeliek en ik gaan binnenkort samen naar Eelco de Boer! Hij is echt mega interessant als het gaat om online training. Daar kijk ik echt naar uit! We willen allebei onze online business uitbouwen.

 

Hoeveel minuten zit jij per dag op social media?

Teveel 😉 Sinds kort ben ik bezig met internet fasting. Zodat ik nog meer geblokt bepaalde momenten van de dag op internet mag zitten.

 

Heb je afgelopen jaar een social media training gevolgd? (Facebook, Instagram, Pinterest of SEO/bloggen)

Nog geen maand geleden heb ik van Angeliek een VIP training gekregen over SEO/bloggen. Echt waanzinnig hoeveel inspiratie ik hieruit heb gehaald. Ik krijg de meeste klanten via social media, maar laat echt nog veel kansen liggen met betrekking tot SEO. Mijn site is echt aan verbetering toe, maar door nu structureel wekelijks aanpassingen te doen, gaat mijn SEO stijgen! Het zou tof zijn als ik veel nieuwe klanten juist via mijn site ga aantrekken. Dat is echt mijn doel voor 2019.

 

Lees meer: over de training die Sanne volgde. Klik hier

 

Hoe zorg je voor me-time?

Door bewust momenten in te plannen voor rust, om te sporten, maar ook voor spontane ideeën! Ik heb een hekel aan een vaste planning. Daarom probeer ik zo flexibel mogelijk in het leven te staan. Heerlijk als ik de weekenden zo kan invullen als ik dat zelf wil. En dat sporten, tja. Dat is echt een must in mijn leven! Ik sport minimaal vijf keer in de week. Door goed naar mijn lichaam te luisteren pas ik mijn trainingen hierop aan, waardoor ik juist ook door te sporten mijn batterij echt kan opladen.Dit doe ik juist door een vogelkijktraining te doen. Rustig bewegen om juist te genieten.

 

Wie is jouw grote voorbeeld?

Dit is een lastige! Eigenlijk zie ik in zoveel mensen mijn voorbeeld! Dat is vooral als mensen echt doen waar zij gelukkig van worden!

 

Haal jij omzet uit social media?

Jaah! Bijna al mijn klanten komen via social media. Heel bijzonder hoe dit medium werkt. Ik heb afgelopen jaar veel geïnvesteerd in FBads. Soms vraag je jezelf dan af, waarom er niet meteen omzet uit komt. Echter mensen hebben langer de tijd nodig om je te leren kennen. Als ik nu zie hoeveel nieuwe klanten ik via social media krijg, echt bizar!
Wat ik echt aan jou mee wil geven. Investeer in je online zichtbaarheid, heb geduld. Je moet namelijk zaaien, eerst goed bemesten en later kan je pas oogsten.

 

Wat is jouw favoriete boek? Tijdschrift of vakblad?

Flow!

 

Wat is jouw favoriete vakantiebestemming girlboss Sanne van Paassen?

Eigenlijk maakt dat niet zoveel uit, als er maar bergen zijn en ik er lekker kan fietsen! De Alpen of Pyreneeën doen het altijd goed! Toevallig hebben wij net een daktent gekocht, dus de komende periode gaan wij ook weer vaak kamperen en uiteraard lekker biken!

 

Groet van Sanne van Paassen

 

BESLOTEN FACEBOOKGROEP VAN DE ONDERNEMENDE VROUW

Vergeet niet om je aan te melden voor mijn besloten Facebookgroep.

Durftevragen aan de ondernemende vrouw is dé groep waar je GRATIS tips krijgt

voor je Facebook-, Instagram- of Pinterestpagina. Klik hier om je aan te melden. 

Luister hier naar mijn podcast. Klik hier

GRATIS Facebooktips ontvangen. Klik hier

 

Brabantse groet,

Angeliek Nelissen

(al 15 jaar trotse ondernemer)

 

Heb jij inspiratie gehaald uit dit artikel over girlboss Sanne van Paassen ? Laat dan hieronder een reactie achter.

gratis challenge facebookmarketing