goede boeken voor ondernemers

Goede boeken voor ondernemers

Volgende week ben ik weer op workation en ik vind niets heerlijker dan mijn koffer te vullen met goede boeken voor ondernemers. De afspraak die ik met mezelf gemaakt heb is dat ik tijdens zo’n weekje werkvakantie altijd 2 ondernemersboeken moet lezen en 1 thriller. Op deze manier kan ik ook beide boeken tegelijkertijd lezen. Als ik tegelijkertijd 2 thrillers of ondernemersboeken lees, raak ik de draad kwijt. Misschien ligt het aan mijn leeftijd;-)

cadeautje voor jezelf als jij eind deze maand je doel hebt gehaald

 

Hier komen ze. De top 10 van goede boeken voor ondernemers die aangeraden werd door mijn Instagram volgers.

 

Mijn top 10 van goede boeken voor ondernemers

 

TIP 1: Beter beleggen dan de bank

Dit jaar wil heb ik me voorgenomen om elke maand 1 boek over beleggen te lezen. Ik wil er nog heel veel meer over weten. Dit boek las ik in de meivakantie. Wist jij dat als je 7% rendement per jaar haalt, dat je vermogen over 10 jaar verdubbeld is? Dit boek vertelt je alles over dividendaandelen uit Amerika. Ik heb er een aantal gekocht.

 

TIP 2: Stratego voor vrouwen

In mijn leven heb ik vele malen stratego gespeeld. Ik heb dit boek echt meteen besteld. Ik hou van spelletjes en van mijn strategie uitzetten. Kan niet wachten om het te gaan lezen.

 

 

TIP 3:  Think like a monk.

Deze auteur is een topper met zijn podcast (luister ze maar eens) en de Sunday Times riep hem uit tot No. 1 bestseller. Ook als je op social media zit, is dit een aanrader.

 

TIP 4: Tuinieren voor de geest

Een typisch boek voor vrouwen. Wie in de aarde vroet, ploegt in het hoofd. Ik word altijd extreem relaxed van tuinieren. Jij?

 

TIP 5: Durf te leiden

Durf jij echt leiderschap te tonen? Of kun je nog een beetje hulp gebruiken? Dit boek kun je trouwens ook bestellen bij Luv Spakenburg. Stuur ze een berichtje via Instagram.

 

TIP 6: Think and grow rich

Alles over de mindset van een miljonair. Hij denkt een miljonair en hoe kun jij ook leren om zo te denken. Ik vond dit een super topper.

 

TIP 7: De fontein, vind je plek

Dit boek leert je meer over vaste patronen en hoe je deze kunt doorbreken. Ik had er een lief vriendinnetje als een over horen vertellen en nu zelf ook besteld na zoveel tips.

 

TIP 8: Life hacks #

Deze vond ik geweldig van Kelly Weekers. Heb deze meteen besteld toen Kelly haar 2 boek op de markt bracht.

 

Tip 9: Het leven, dat is pas topsport

Van mijn vriendinnetje Sanne van Paassen is dit geweldige boek. Ik kreeg er eentje tijdens haar boekpresentatie in juli 2020. Voor iedereen een top boek. Ik heb hier de link van haar luisterboek genomen. Zit je nu regelmatig in de auto. Pak dan eens een luisterboek. Dat is echt heel erg chill.

 

TIP 10: deze blijft echt favoriet. Het lifestyleboek van Lonneke Nooteboom. Misschien komt het door haar leeftijd. We schelen namelijk maar een paar dagen maar ik vind Lonneke zo’n powervrouw. Altijd vrolijk, stijlvol gekleed en ze eet ook nauwelijks koolhydraten (net als ik). Ik lees boeken trouwens graag met mijn koolhydraatarme cappuccino.