De Ondernemende Vrouw Angeliek Nelissen

Resultaat is wat centraal staat in alle trajecten en diensten die De Ondernemende Vrouw te bieden heeft. Ik coach startende ondernemers met marketing, strategie en social media, maar dat is eigenlijk wel kort door de bocht, al zeg ik het zelf. Resultaat en meetbaarheid daarvan, is het verschil tussen mij en anderen. Likes, bereik, vindbaarheid en vooral conversie. Hoe we dat gaan doen?

“Resultaat. Dát is wat mij drijft boven alles. Goede cijfers laten mij op wolken lopen!”

-Angeliek Nelissen

De Ondernemende Vrouw take a walk on the wild site

 

Ondernemen is een avontuur

Al voor mijn vijftien ondernemersjaren wist ik dat het ondernemerschap over hoge bergen en door diepe dalen gaat. Met een ondernemende vader en een moeder die het bedrijf na zijn overlijden doorzette en ook een ondernemende broer is het vak mij met de paplepel ingegoten. Het enige zekere is het onzekere. Zo erg als het vandaag is, kan het morgen nooit meer zijn. Zei ik op moeilijke dagen tegen mezelf. Het hielp mij altijd weer door die dalen heen. Maar na al die jaren zijn de dalen niet meer zo diep. Het is eerder leuk-spannend. Het pakken van kansen gaat nu eenmaal niet zonder risico’s. Maar ik weet nog wel hoe dat destijds was en kan me nu nog steeds goed inleven in startende ondernemers. Wat heet? Ik ben zelf ook weer iets nieuws gestart!

De Ondernemende Vrouw video's

Waarde bieden, betrokken en persoonlijk

Het adviseren van andere ondernemers op het gebied van marketing, social media en (online) ondernemerschap is iets dat ik eigenlijk al járen doe. Ik heb een groot netwerk en met mijn succesvolle bedrijven kreeg ik er heel vaak vragen over. Dat leidde tot koffie drinken en veel tips en informatie verstrekken. Deze mensen hielden mij vervolgens op de hoogte van de ontwikkelingen. Omdat ze stuk voor stuk resultaten boekten wist ik dat ik voor deze mensen een waardevolle factor was. Behalve de grote voldoening die ik kreeg van deze resultaten, leverde het mij echter niets op. Het kostte enkel tijd. Dat zet een ondernemende vrouw natuurlijk aan het denken! Zo werd het adviestraject al snel geprofessionaliseerd.

Mijn persoonlijke benadering en grote mate van betrokkenheid bij deze begeleiding zorgt al snel voor een stevige vertrouwensband. Ik neem ondernemers aan de hand en ontzorg ze. Enerzijds door ze werk uit handen te nemen en social media voor ze over te nemen. Anderzijds om de vaardigheden bij henzelf te ontwikkelen. Als vrouwelijke ondernemer vind ik het extra leuk om andere vrouwen te begeleiden, omdat ik zelf ervaren heb waar de uitdagingen liggen op dit gebied. Ik leer ze hun vrouw zijn als voordeel te zien en niet als een belemmering. Mijn gevestigde status op social media wordt ook geregeld benut. Een linkje delen met mijn duizenden volgers is een kleine moeite en het levert altijd wat op.

De Ondernemende Vrouw tips voor carrieremamas

Die goed converterende status, het is met de juiste strategie voor iedereen haalbaar en dát is natuurlijk het doel. Voorbeeldje uit de praktijk: een van mijn coachees heeft het facebookbereik van haar winkel Amiez van 3096 naar 30.000 weten te liften! Wat een fantastisch resultaat binnen enkele weken! De energie die met dát oplevert… ja dat is dus zo’n hoge piek voor mij!

Die steeds terugkomende vragen die ik van (startende) ondernemers kreeg, heb ik als De Ondernemende Vrouw omgezet in een concreet dienstenpakket:

De Ondernemende vrouw kennis delen

Adviestraject marketing

Iedere ondernemer is anders. En ze hebben allen hun eigen aandachtspunten, dromen en kansen. Samen met jou ga ik deze in kaart brengen. Met een praktisch plan, duidelijke doelen en vele tips en handvatten tillen we jouw onderneming naar een hoger level. Ik bied zowel één op één adviestrajecten, als trajecten in groepsverband. De adviestrajecten in een groep zitten volgeboekt voor juni en juli. Een 1 op 1 traject is nog wel mogelijk in juli. Je kunt hier de data checken voor de volgende groepsdagen

Website in 1 dag

Iets waar je nogal tegenaan kan hikken is een website. Hoe lekker is het als je deze uitdaging in 1 dag het hoofd kunt bieden? Zowel samen met ons doen (heel leerzaam!) of het compleet uit handen geven (superrelaxed) zijn hierbij de mogelijkheden. Heel belangrijk: iedere website die we opleveren is inclusief mogelijkheden om de resultaten te meten. Je kan toch ook niet anders verwachten van De Ondernemende Vrouw?

Social Media

Geld verdienen met social media? Ik weet hoe. Het opzetten van een strategie, bouwen aan social branding, posts bedenken en optimaliseren en meer. Mijn goed converterende 165.000 facebooklikes zijn daar getuige van! Klik hier voor de pagina van KusTerug, Zomerzoen en De Ondernemende Vrouw. Als Facebook/Instagram certified advertiser weet ik de kneepjes. Zo kan ik je als geen ander ontzorgen op dit vlak, waarbij je de keus hebt uit drie verschillende pakketten.

Content creatie

Hoger eindigen in Google? Dat vraagt om een contentstrategie. En een contenstrategie vraagt om.. ja inderdaad! Content dus. Effectief posten, bloggen en vloggen bijvoorbeeld, hoe doe je dat? Onze twee blogs trokken 159.000 pageviews in de eerste 10 weken! Met advies in het opzetten van een contenstrategie, maar ook met ontwikkelen van content werken we aan jouw ranking.

Adverteren

Een advertentie op een van mijn platforms kan tot grote resultaten leiden. Met respectievelijk 82.000 en 159.000 pageviews op de blogs van Kus Terug en Zomerzoen kan ik jouw onderneming hier op verschillende manieren pal in de schijnwerpers zetten.

Gastspreker

Het verhaal van de kleine meisjesdroom tot nu inspireert anderen. Het is heerlijk om dit op grotere schaal te kunnen doen als gastspreker. Ik heb al gesproken bij de Webwinkel Vakdagen in de Jaarbeurs, de Hogeschool van Amsterdam en bijeenkomsten voor ondernemers.