hoe bevalt de iphone 11 pro max

Hoe bevalt de iPhone 11 Pro Max

Al jarenlang ben ik een échte Apple liefhebber. Heel vroeger heb ik een Nokia gehad maar ik was er al heel snel bij toen de eerste iPhones op de markt kwamen. Lees hieronder verder over Hoe bevalt de iphone 11 Pro Max.

hoe bevalt de iphone 11 pro max

Mijn 2e Apple product: Macbook Air

In de tijd dat ik nog een kantoorpand met medewerkers had, kocht ik Windows laptops. Maar wat een drama was dat. Elke keer die updates. Dan werd er ‘s morgens gestart met het werk en moest de laptop eerst een half uur updaten. Wat een spijt had ik van die aankopen. Ik hoorde van mijn technisch manager vaak goede verhalen over een Macbook. Hij zei elke keer tegen mij: “Angeliek een Macbook Air is wat voor jou en dan ben je ook hip als je bij klanten een presentatie geeft”. Maar elke keer vond ik de prijs toch wel erg hoog. Totdat ik voor de zoveelste keer ‘s morgens mijn werkdag met een 3e kop koffie moest starten omdat er wederom een update was. Toen heb ik een Macbook Air besteld. Echt geen seconde spijt van gehad en 5 jaar lang heel veel plezier van gehad. Totdat vorig jaar een ramp gebeurde. Het was in de drukke decemberperiode. Dan verwerken wij dagelijks zo’n honderd orders voor mijn andere bedrijf KusTerug. ‘s Avonds wilde ik lekker gaan relaxen met een film in bad. Ik had zo’n hele mooie badplank laten maken. En je raadt het al. Mijn laptop viel in bad. Wat baalde ik. De volgende dag heb ik direct een nieuwe Macbook Air besteld.

 

Mijn 3e Apple product: een iMac

Al een tijd droomde ik van een iMac. Als ik op Instagram ooit een kantoor voorbij zag komen dan vond ik dat zo sjiek staan. In de tijd dat ik nog een kantoor huurde, was een iMac niet zo handig. Die kon ik tenslotte niet elke dag meesjouwen naar kantoor. Maar vanaf deze zomer heb ik mijn kantoor in mijn huis. Heerlijk met uitzicht op een bos;-). En toen kon die iMac ineens wel. Maar ik vond wel dat ik er iets voor moest doen. Dus besloot ik een aparte bankrekening aan te maken om te sparen voor een iMac. Dat deed ik door de bedragen die ik kreeg voor betaalde blogsamenwerkingen. Deze iMac heb ik gekocht:

 

Wat is er zo fijn aan Apple producten?

Het allerfijnste vind ik dat je alles kunt synchroniseren. Zodra ik op mijn iPhone iets in mijn notities zet, bv. inspiratie voor een Instagram post, dan komt dit ook direct in de notities van mijn Macbook en iMac te staan. Alle apps die ik download komen ook direct op al mijn apparaten te staan. Een gedeelde agenda met het thuisfront: ook handig.

 

Maar even terug naar: Hoe bevalt de iPhone 11 Pro Max

 

hoe bevalt de iphone 11 pro max

Mijn iPhone X was aan vervanging toe na 2 jaar en dit jaar had ik nog iets nodig voor mijn investeringsaftrek. Ik vind het zo jammer om deze te laten lopen. Dus het was handig als ik dit jaar nog een nieuwe iPhone zou kopen. Mijn iPhone is ook mijn kantoor als ik onderweg ben. Daarmee vlog ik, maak ik foto’s voor mijn social kanalen, is het mijn telefoon voor de klantenservice etc. etc. Ik ben 2 keer gaan kijken naar welke iPhone ik graag zou willen. Deze moest aan een aantal eigenschappen voldoen:

  1. groot beeldscherm (ik kijk nl. ook vaak TV op mijn iPhone)
  2. 3 camera’s want ik wil mooie scherpte / diepte foto’s maken
  3. een groot geheugen

De beslissing was snel gemaakt. Super fijn is dat de iPhone meteen werkt. Je logt in met je Apple ID en alles wordt meteen op je nieuwe telefoon geïnstalleerd. De 3 camera’s zijn fan-tas-tisch. De kwaliteit van de foto’s is haarscherp. Met de live focus-functie krijg je heel mooi de diepte in een foto. De kleuren zijn prachtig. Ik hoef geen filters meer te gebruiken.

Deze iPhone verdient voor mij een dikke vette 10. Dit is het model dat ik gekozen heb:


Het hoesje om mijn nieuwe iPhone 11 Pro Max kocht ik bij Idealofsweden. Daar hebben ze van die mooie hoesjes in marmerstructuur. Helaas niet eentje waarin je heel veel pasjes kwijt kunt, dus koos ik voor deze met slangenprint.

 

Lees meer

  1. Bankzaken voor een ZZP’er
  2. Waarom faal jij op Instagram?
  3. Interieurinspiratie van Instagram
  4. Socialmedia trainingen van De Ondernemende Vrouw