kerstcadeautjes voor vrouwelijke ondernemers

Kerstcadeautjes voor vrouwelijke ondernemers

Ben jij op zoek naar een kerstcadeautje. Misschien voor jezelf, voor een vriendin of voor een zakenrelatie. Ik geef mezelf elk jaar met kerst een cadeautje. Heb ik een goed jaar gehad, dan mag ik een groter cadeautje uitkiezen. Als je niet meer in loondienst bent, krijg je van niemand meer een kerstcadeautje. Ik ben voor jou het internet gaan afstruinen en heb heel veel inspiratie gevonden. Lees hieronder alles over kerstcadeautjes voor vrouwelijke ondernemers.

 

#kerstcadeautje 1 giftsetje van Rituals

#kerstcadeautje 2 geurstokjes van Rituals

De geurstokjes van Rituals. Ken jij deze al? Ik kan niet zonder deze op het toilet. Heb ze op een mooi schaaltje staan op de plank van oude spoorbielzen die manlief pasgeleden heeft opgehangen. Ze ruiken heel erg lang en je kunt er heel lang mee doen.

#kerstcadeautje 3 lekker op de bank

Ons huis is net verbouwd en hopelijk kunnen we met kerst op-en-top genieten van een heerlijke kerstfilm onder een dekentje op de bank.
Deze knapperd bestelde ik onlangs.

#kerstcadeautje 5 e-reader

Zelf vind ik het altijd heerlijk om een boek te krijgen met kerst. Ik geef dat dan ook graag aan iemand anders als ik weet van welke boeken zij houdt.

Voor mijn dochter kocht ik deze bij Bol omdat ze net als ik zoveel boeken verslindt. Als we dan op vakantie gaan, hoeft ze in haar handbagage geen extra kilo’s aan boeken mee te nemen.

#kerstcadeautje 6 handbagagekoffer

Dit vind ik ook echt zo’n cadeautje dat je iemand geeft met kerst. Een nieuwe handbagagekoffer. Eentje die je al zolang wilt maar het er eigenlijk nooit van komt, om die zelf te kopen.

#kerstcadeautje 7 leesboek

Dit vind ik echt zo’n vet boek voor vrouwelijke ondernemers maar ook voor vrouwen die een druk bestaan hebben. Ik heb er veel aan gehad.

#kerstcadeautje 8 Iphone

Om dit jaar aan mijn investeringsaftrek te voldoen (€ 2500 op jaarbasis met minimaal € 450 per artikel) kocht ik eind november de nieuwste iphone. Mijn iphone is mijn kantoor, mijn TV, mijn vlogmiddel. Ik zou niet weten wat ik zonder iphone zou moeten. Ik heb me goed georiënteerd voordat ik deze knapperd kocht. Het meest geweldige vind ik de 3 camera’s waarmee je prachtige foto’s kunt maken en goed met scherpte/diepte kunt spelen.

#kerstcadeautje 9 Kneip badolie

Hier word ik ook altijd extreem gelukkig van. Kneip badolie en deze keer in een pakketje met een aantal geurtjes. Kun je testen welke je het lekkerste vindt. Ik hou van Kneip in mijn bad na een lange en drukke werkdag.

 

Lees meer:

  1. hoe maak ik een weekplanning
  2. ondernemen en chronisch ziek zijn
  3. trainingen voor vrouwelijke ondernemers

 

Als je kerstcadeautjes voor vrouwelijke ondernemers via één van deze links koopt, krijg ik hiervan een heel klein percentage.