Mooie vergaderlocaties in Nederland

Mooie vergaderlocaties in Nederland

Als je een eigen bedrijf hebt, ZZP’er bent, dan werk je meestal vanuit huis. Misschien heb je wel een mooi kantoor aan huis. Maar natuurlijk is het ook heerlijk om aan de keukentafel jouw business te runnen. Dat doe ik trouwens zelf ook. Sinds ik mijn ruimte in Gemert niet meer heb, werkte ik aan de keukentafel. Als ik het echt beu was dan ging ik wel eens naar het Fletcher hotel bij ons in het dorp. Tot de keer dat ze onder mijn tafeltje de vloer moesten stofzuigen. Dat was dan weer een beetje jammer. Sinds kort heb ik een heerlijke kantoorruimte aan huis met uitzicht op het bos. Ik zal hierover in een ander blogartikel schrijven waarin ik ook alle merken en websites noem waar ik spullen besteld heb. Jullie vragen er, in elke post die ik hierover deel op mijn Insta account, naar. Lees hieronder verder over mooie vergaderlocaties in Nederland.

Mooie vergaderlocaties in Nederland

Space 4 Eindhoven

Mijn adviesdagen

Mijn adviesdagen hield ik eerst in Gemert. Daar was een mooie industriële ruimte. Maar helaas door het beëindigen van mijn huurcontract daar, was die mogelijkheid er niet meer. Ik bezocht 3 vergaderlocaties in de buurt en voelde de kriebel in mijn buik niet. Totdat ik bij Space 4 in Eindhoven kwam. Hier hing meteen een goede vibe. De ruimtes stijlvol en vrouwelijk ingericht met de allerlaatste interieurtrends. Warm en bijzonder. Hier wilde ik mijn adviesdagen wel geven. Weet je wat het mooie is van space4. Je weet de totaalprijs van tevoren want deze is nl. inclusief luxe koffie of een lekker gember theetje. Fruit en wat lekkers en de koelkast is gevuld met lekker bubbelwater (ben ik gek op). Alles inclusief. Dat vond ik dan weer erg handig en vond ik niet terug bij de andere locaties. Daar betaal je een losse prijs voor de ruimte en reken je de drankjes na afloop af.

Andere mooie vergaderlocaties in Nederland

 

Aarle-Rixtel:

De Couwenbergh in het pittoreske Aarle-Rixtel is een prachtige vergaderlocatie. Jantine is een top gastvrouw waar jouw vergadering in goede handen is.

 

Amsterdam:

Spot in Amsterdam is een prachtige locatie waar je Instawaardige foto’s kunt maken.

 

Huizen:

Deze tip kreeg ik van iemand die mij een bericht stuurde op Insta: “Angeliek, deze locatie moet echt in jouw overzicht. Dit is helemaal jouw stijl”. De Krachtcentrale in Huizen is zo mooi.

 

Eindhoven:

Het Kazernehotel. Nieuw in Eindhoven en met prachtig gestylde hotelkamers die echt fotoshootwaardig zijn. Het eten is verrukkelijk (zelf getest;-)

 

Hengelo:

Twenste Bierbrouwerij Proeflokaal in Hengelo als je puur naar de naam kijkt dan denk je dat je hier alleen maar biertjes kunt drinken. Maar ze hebben prachtige industriële vergaderruimtes.

 

Den Haag:

Bij Vergader @Home in Den Haag lijkt het alsof je aan de keukentafel bij je moeder zit.

 

Volkel:

De Brabantse Hoeve in Volkel (NBR) is een nostalgische locatie. Door het interieur word je even teruggeworpen in de tijd.

 

Arnhem

Meraki business boutique. Heerlijke locatie als je houdt van fris en wit. In het bruisende Modekwartier van Arnhem.

 

Utrecht: 

In het midden van het land heb je De Fabrique in Utrecht. Jaren geleden toen ik nog voor Philips Nederland werkte, hielden wij hier altijd onze dealerdagen 2 keer per jaar.

 

Raamsdonk:

Prachtige inspirerende locatie welke je ook kunt huren voor een fotoshoot, dat is Object43.

 

Veghel:

Onder de rook van Den Bosch ligt De Noordkade Veghel.  Hier kom ik zelf ook regelmatig. Vorig jaar heb ik hier een blogevent voor een opdrachtgever georganiseerd. In het pand een megagrote Jumbo en allemaal kleine winkeltjes met olijfolie, kookartikelen. Oh ja Pieperz zit er ook. Ze schijnen de lekkerste frietjes van Nederland te bakken.

 

Den Bosch:

In Den Bosch heb ik ook wel eens een ruimte gehoord bij de Verkadefabriek. Waar vroeger de koekjes van Verkade gebakken werden. Ook dit is een industriële ruimte met een heerlijke lunch. In het weekend kun je hier een bioscoopje pakken.

 

Den Bosch | Nuland:

Het Heide Huisje is een inspirerende locatie net buiten Den Bosch. Je kunt er vergaderen maar ook meteen overnachten. Heerlijk als jouw cursus mensen trekt die van ver komen.

 

Van der Valk Hotels:

Voor meetings of 1 op 1 adviesdagen spreek ik graag af in de nieuwe Van der Valk hotels die op talrijke plekken in Nederland te vinden zijn. De styling daar is zo geweldig. Ik verbaas me elke keer weer als ik er kom. Soms ga ik er ook wel eens even plassen als ik met de auto onderweg ben. Gewoon om even te kijken hoe het eruit ziet. Onze nieuwe slaapkamer heb ik ook op zijn Van der Valks ingericht. Ik houd van die sfeer.

 

Lees meer

  1. verdubbeling van mijn omzet via Instagram
  2. waarom is Instagram nu zo populair?
  3. tips voor het maken van Instagram stories
  4. cursusaanbod van De Ondernemende Vrouw

Shoppingtips

 

Weet jij andere mooie vergaderlocaties in Nederland? Dan ben ik heel blij met de tips en zal ik ze in dit artikel opnemen.