ondernemersavonturen De Ondernemende Vrouw

Ondernemersavonturen in juni 2021

Deze maand hakte ik een knoop door die al langer in mijn maag zat. Of eigenlijk moet ik het anders verwoorden. Ik heb al langere tijd een droom, een doel. Ik wil namelijk meer content voor andere bedrijven gaan maken. Hetzelfde als 6 jaar geleden toen ik dat voor andere bedrijven deed op Facebook. Elke maand ga ik in de eerste week van een nieuwe maand mijn ondernemersavonturen van de maand ervoor met jou delen. Tips, weetjes en andere inzichten.

ondernemersavonturen De Ondernemende Vrouw

 

Workation | avonturen van een ondernemer

Deze maand boekte ik weer een workation. Na de vaderdagverkopen, wilde ik een paar dagen in alle rust de website aanpassen en even rust. Afgelopen jaren had ik die rust ook echt nodig na een hele hectische periode. Maar wat viel het tegen dit jaar. Net 70% van de omzet van 2020 haalde ik. Hoe het kwam? Ik denk een combi van het hele mooie weer in de dagen voor vaderdag en het feit dat we weer naar de winkels mogen. Toch ook lekker om daar een cadeautje te shoppen na al die maanden van lockdown. Even terug naar de workation. Ik boekte een huisje in Egmond aan Zee. En daar was het fantastisch. Het leek wel alsof ik op Ibiza was. Bij Nautilus aan Zee in Egmond aan Zee heb ik 2 keer gegeten. De lunch met de trainingsgroep op donderdag en met een vriendin ‘s avonds. Echt een super tip. Je hebt echt direct een vakantiegevoel.

 

ondernemersavonturen

Op dinsdag gaf ik een Masterclass “Instagram profielscan” voor 10 ondernemers en op donderdag reisden 3 vrouwelijke ondernemers af naar Egmond aan Zee voor een live Instagram trainingsdag. De volgende dag is trouwens op donderdag 14 oktober. Er zijn nu nog 4 plekken beschikbaar.

 

ondernemersavonturen De Ondernemende Vrouw

En ik ontving mooie reviews na afloop van deze Instagram live dag.

Instagram trainingsdag

 

Instagram trainingsdag

 

Mijn doel die week van de workation was dit boek uitlezen. Ik ben op zoek naar nieuwe investeringsprojecten en ik wil graag zoveel mogelijk spreiden. Beter beleggen dan de bank leek me wel een interessant boek. Ik maakte heel veel wandelingen en het kwam er niet van om het boek uit te lezen. Het is wel super interessant en zeer leerzaam. Ik ga zeker de mogelijkheden onderzoeken om te beleggen in dividendaandelen. Ik schreef ook een blog met als titel “goede boeken voor ondernemers“. Tips die ik kreeg van mijn volgers op Instagram.

 

goede boeken voor ondernemers

Weer thuis na mijn workation

Toen ik thuiskwam zei Tijn tegen mij: “mama wanneer eten we weer zo’n lekker eitje met avocado”? Omdat ik koolhydraatarm en suikervrij eet sinds juni 2020 (gestopt met insuline spuiten) is dit een super ontbijtje voor mij met gezonde vetten. Jarenlang lukte een gepocheerd eitje me niet. Totdat ik een tip kreeg. Deze deel ik graag met jou.

  1. zet water op in een steelpannetje en breng het aan de kook
  2. pak huishoudfolie en leg dat in een kopje. Je maakt er een soort van kommetje van.
  3. breek een eitje in het kommetje
  4. draai de uiteindes dicht, ik draai ze in elkaar
  5. hang het huishoudkommetje in het kokend water en kook een minuut of 3.5 (afhankelijk van de grootte van je eitje)
  6. intussen avocado snijden en op een bordje leggen
  7. na 3.5 minuut eitje op avocado
  8. ik strooi er Ibizazout met chili overheen
  9. smakelijk

hoe maak ik een gepocheerd ei

Op dit moment ben ik The Bay op NPO aan het kijken. Erg verslavend. Super tip van een lieve Instagramvolger.

netflixtip van de ondernemende vrouw

 

 

Vind jij het leuk als ik maandelijks een samenvatting van mijn ondernemersavonturen deel? Laat het mij onder dit blog weten.

 

Nieuwe cursusdata Instagram cursussen:

dinsdag 13 juli 2021: Hoe maak ik een contentplanning voor Instagram | online

donderdag 16 september: Hoe kom ik hoger in Google (SEO) | live

donderdag 14 oktober: Instagram trainingsdag | live

 

 

Blogs over Instagram

Op mijn website vind je ruim 100 blogs over Instagram en ondernemen.  In de vorige zin zit een link verwerkt om op de blogs te komen.

 

Mijn online cursussen over Instagram

Mijn cursussen zijn al te koop vanaf € 14,95. Je vindt alle cursussen over Instagram als je op de link klikt in deze zin.

 

Mijn live trainingsdagen over Instagram

Wil je liever live een cursus volgen? Ik geef een aantal keer per jaar live trainingsdagen welke je alleen of in een groep van ondernemers kunt volgen. Alle nieuwe data voor de live trainingsdagen over Instagram vind je door op de link in deze zin te klikken.

 

 

Volg jij mij al op Instagram?

Dagelijks deel ik tips om te groeien op Instagram en ondernemerstips: check hier Instagram van De Ondernemende Vrouw

 

Of luister mijn podcasts voor ondernemersinspiratie

Podcasts De Ondernemende Vrouw op Spotify

Podcasts De Ondernemen Vrouw op iTunes