ondernemerscoach gezocht De Ondernemende Vrouw

Ondernemerscoach gezocht

Vijf  jaar geleden, net na mijn scheiding maakte ik een periode door waarbij ik het nodig had dat iemand anders met mij meedacht en mij kon adviseren. Voor het eerst in al die jaren als ondernemer was ik heel even mijn focus kwijt. Dat was me nog nooit eerder overkomen. Ik heb gezocht naar een coach. Iemand die mijn situatie zou begrijpen en het hoofd erbij kon houden, zonder emotionele vertroebeling van geest waar ik zelf op dat moment last van had. Iemand die zowel op ondernemersvlak als financieel gebied onderlegd was en mij letterlijk had kunnen ontzorgen. Helaas kon ik deze persoon op dat moment niet vinden ook niet na mijn advertentie op Facebook met de titel Ondernemerscoach gezocht.

“Een paar van je zorgen uit handen kunnen geven. Uit ervaring weet ik hoe waardevol dat is.”

– Angeliek Nelissen

ngeliek nelissen de ondernemende vrouw en haar kids

 

Van koffiedrinken naar verdienmodel

Enfin, ik overleefde die tijd op eigen kracht en terugkijkend zie ik daar weer een enorme persoonlijke groei. Mijn prioriteit lag, zoals altijd bij mijn kinderen. Een stabiele omgeving en een eigen huis werd mijn doel. En inmiddels wonen we al sinds 2017 heel fijn in ons prachtige huis in Deurne. 

Ondernemerscoach gezocht Brigitte Bardot

 

Ondernemerscoach gezocht zithoek

 

Ondernemerscoach gezocht

 

Die kopjes koffie waren gratis

In een eerder blog vertelde ik al dat ik door mijn ervaring en succesvolle bedrijven ook tijdens mijn loondienst-periode vorig jaar nog wel eens een verzoek voor een kopje koffie kreeg. Het was om mijn meedenken en kennis op het vlak van ondernemerschap en (online) marketing te doen. 3 Jaar geleden coachte ik ook ondernemers. Wekelijks kreeg ik wel een mailtje met de volgende strekking: “Angeliek zullen we een keer koffie drinken? Ik denk dat we er allebei van kunnen leren”. Ik vond het supergezellig maar na afloop stelde ik mezelf de vraag: what’s in it for me? De andere partij heeft gebruik gemaakt van mijn kennis en ervaring en ik heb een gratis kopje koffie gekregen. En dat gratis kopje koffie was ook nog in de avonduren want overdag had die ondernemer geen tijd. Een kopje koffie kan ik zelf ook wel betalen en ‘s avonds kijk ik toch liever naar mijn voetballende zoon met een kopje koffie in de hand op het bankje op het speelveldje vlakbij ons huis. Leer hieronder verder over ondernemerscoach gezocht.

Lees meer: goede resultaten bij mijn klanten laten mij op wolken lopen. Klik hier

 

What’s in it for me | Ondernemerscoach gezocht

What’s in it for meEen vraag die je jezelf als ondernemer steeds moet blijven stellen. Als zo’n contact je niks oplevert, kun je die tijd misschien beter gebruiken als quality time met jouw kinderen, je partner, vrienden of familie bijvoorbeeld. (Die tip wil ik je tussendoor héél graag meegeven) De herinnering aan de waarde waar ik vijf jaar geleden zelf naar op zoek was, in combinatie met het signaleren van een grote behoefte uit verschillende communities, zorgde ervoor dat ik een paar jaar geleden al na het derde kopje koffie een verdienmodel ontwikkelde. In mei 2018 was er de aankondiging dat ik weer fulltime ondernemer wilde zijn en niet lang daarna leverde me dat direct dertien aanvragen voor betaalde kopjes koffie op! Ik help nog steeds mensen gratis maar doe dat nu op een andere manier. Ik organiseer nu GRATIS challenges om ondernemers te laten groeien op social media. Dat vind ik geweldig om te doen. In 5 dagen neem ik ze met filmpjes echt bij de hand om te groeien met hun social kanaal. 

Wil jij weten wanneer ik een volgende challenge geef? Klik hier

 

angeliek nelissen de ondernemende vrouw kijkt door een andere bril  

De waarde bepalen

Door deze ervaring leerde ik hoe waardevol een professioneel meedenkend persoon zoals een adviseur of coach kan zijn. Een adviseur die niet alleen naar de omzet en strategie kijkt, maar ook verstand heeft van SEO, SEA en contentcreatie en natuurlijk op de hoogte is van alle nieuwe technieken op het gebied van online marketing. Ik woog mee dat ik een mix van al deze partijen vertegenwoordig door mijn 15 jaar ondernemerservaring. Daarbij kwam mijn grote betrokkenheid. En dat betekent niet alleen meedenken. Dat betekent een persoonlijke strategie bepalen, je aan de hand nemen en je een spiegel voorhouden.

Niet alleen tussen negen en vijf. Ook ‘s avonds en in het weekend reageer ik op je berichten als die behoefte er is. De vele expertisegebieden en brede ondernemerskennis maken mij een veelzijdig adviseur. Ik heb het over marketing, met SEO en SEA, cijfers en boekhouding, kostenbewustzijn, sales, evenementen, zaken doen in binnen- en buitenland, klanttevredenheid, het ultieme klantgevoel creëren in een winkel en veel kennis van verschillende markten. Zowel business to business als business to consumer, detailhandel, groothandel, producten én diensten. Het resultaat van deze waardebepaling is omgezet naar een aantal diensten en adviestrajecten met vaste tarieven.

De Ondernemende Vrouw als je er niet vrolijk van wordt

Vraag jezelf niet af wat het kost, maar wat het oplevert

Afgezien van de kosten die bij deze trajecten horen, wil ik je vooral bewust maken van de baten. In zowel het Traject 1 op 1 als in groepsverband stel ik je gerichte vragen. Wat is je doel, waar ligt je pijnpunt? We gaan ze beiden te lijf. Ik kan pijnpunten uit handen nemen of minder pijnlijk maken door ze eerst samen te doen. Duidelijke doelstellingen helpen jou het beste uit jezelf en je organisatie te halen. We maken een plan om meer traffic en conversie te genereren. Sociale media en het opkrikken van organische SEO resultaten zullen je helpen om je Adwords kosten te verlagen. Dus meer inkomsten en minder uitgaven met de juiste acties die ik jou ook kan leren. Van dromen naar concrete plannen en acties, naar werkelijkheid. Jouw resultaten zijn mijn resultaten!

 

BESLOTEN FACEBOOKGROEP VAN DE ONDERNEMENDE VROUW

Vergeet niet om je aan te melden voor mijn besloten Facebookgroep.

Durftevragen aan de ondernemende vrouw is dé groep waar je GRATIS tips krijgt voor je Facebook-, Instagram- of Pinterestpagina. En alle antwoorden op je vraag over: ondernemerscoach gezocht

Klik hier om je aan te melden. 

Luister hier naar mijn podcast. Klik hier

 

Brabantse groet,

Angeliek Nelissen

(al 15 jaar trotse online ondernemer)

 

Wil jij meepraten over Ondernemerscoach gezocht? Laat dan hieronder een reactie achter.