onmisbaar voor drukke vrouwen

Onmisbaar voor drukke vrouwen

Er zijn van die handige dingen die het leven gemakkelijker maken als je het altijd druk hebt. Wij zijn zo vaak druk met ons werk, ons gezin, vriendinnen en me-time dat we eigelijk altijd op zoek zijn naar dingen of bedrijven die ons ontzorgen. Die ons leven leuker maken. Ik heb er een aantal voor jullie opgesomd. Lees hieronder verder over onmisbaar voor drukke vrouwen.

onmisbaar voor drukke vrouwen

Caption nagellak

Ken jij de nagellak van Caption nog niet? Mijn schoonheidsspecialiste kwam er een tijd geleden mee. Ze lakte mijn nagels ermee als test. Doet ze goed want als het dan goed bevalt dan koop je het product de volgende keer natuurlijk. De voordelen van Caption nagellak:

 1. blijft echt 10 dagen goed zitten mits je de basecoat en topcoat gebruikt
 2. oneindig veel kleuren
 3. gemakkelijk zelf aan te brengen

Ik begin met de basecoat. Daarna 2 laagjes van de kleur die ik uitgekozen heb en als laatste de topcoat. Daarna een uurtje laten uitharden. Ik lak mijn nagels vaak als ik voor de TV zit bv. bij Expeditie Robinson. Dan kunnen ze een uurtje uitharden. Heb je heel veel in het water gezet of een muurtje in je huis geschilderd en met terpentine gewerkt? Dan lak ik 1 laagje er overheen en zijn mijn nagels weer super knap.

Ook heb ik de Gimme a boost shiner gekocht. Ik had nog een paar flesjes nagellak die wat dikker geworden was. Ik verdunde deze altijd zelf met terpentine. Niet handig natuurlijk. Nu verdun ik deze met de Gimme a boost shiner en ik kan mijn favoriete kleur weer lakken.

Mijn AH-man

Dit is echt mijn allergrootste held: de AH-man. Deze is écht onmisbaar voor drukke vrouwen. Als ik het druk heb, vind ik het heerlijk als mijn AH-man mijn boodschappen thuisbezorgd. Dit heeft ook nog een aantal voordelen.

 1. geen impulsaankopen meer
 2. heel bewust kijken wat je gaat koken en de ingrediënten hierop afstemmen

Wekelijks kies ik een bezorgmoment op een tijdstip dat ik zeker thuis ben. Sinds kort maak ik gebruik van de gratis bezorgbundel. Super fijn omdat ik nu niet meer hoef te kijken welke producten in de actie zijn voor gratis bezorging. De bundel kreeg ik bij het bestellen van wasmiddel. Dat heb ik toch altijd nodig dus win win situatie. Als ik ga bestellen, ga ik op een avond even zitten en kijk op Pinterest wat we gaan eten. Ik vond al een tijdje dat we best saai aten en kook nu de meest geweldige recepten. Ik maak een lijstje wat we elke dag gaan eten. Deze ingrediënten zet ik vanuit Pinterest direct in de AH online bezorg-app.

 

Omdat ik koolhydraatarm eet, wil ik wel heel lekker eten. Op mijn andere blog, plaats ik recepten van koolhydraatarme gerechten die ik gemaakt heb. Je vindt al mijn koolhydraatarme recepten op deze pagina.

 

Super handig en onmisbaar voor drukke vrouwen.

 

Extra handig van AH

Sinds een tijdje kun je ook artikelen van Etos en Gall & Gall laten bezorgen tegelijkertijd met je online bestelling van AH. Dat vind ik echt zo’n tijdsbesparing in mijn weekschema. In plaats van 3 winkels bezoeken en boodschappen sjouwen, wordt alles nu thuisbezorgd.

 

Knab bank

Of het nu zakelijk of privé is. Ik ben groot fan van de Knab bank. Waarom zul je nu denken? Om de heel eenvoudige reden dat alles online gaat en je heel snel antwoord op je vragen krijgt. Deze stel je via de chat of via de telefoon. Een spaarrekening openen is bij de Knab bank echt binnen 1 minuut gedaan als je al klant bent. Je hoeft niet naar een kantoor. Wij bankieren thuis en voor mijn bedrijf alleen nog via de Knab bank. Vorige week heb ik ook voor mijn kinderen spaarrekeningen aangemaakt. Binnen 2 minuten had ik een rekening voor Fenne en Tijn geopend.

Oh ja en die gezichtsherkenning bij overboekingen. Zo handig maar tegelijkertijd ook heel veilig.

 

Canva

Ken jij het programma Canva? Je kunt dit op je app of laptop installeren. Het is echt super handig als je zelf een logo wilt maken. Maar ook voor een post op Instagram, Pinterest of Facebook gebruik ik het programma dagelijks. Ik gebruik wel de betaalde versie dan krijg je écht mooiere plaatjes.

 

10Pics

Dit bedrijf leerde ik in het voorjaar kennen. Elk jaar maak ik hele mooie fotoboeken. Kennelijk zijn ze zo mooi want ik heb al 2 keer de vraag gehad of mijn fotoboek als voorbeeld gebruikt mocht worden. In dit fotoboek verzamel ik alles van een jaar.

 • van de 2 mooiste knutselwerken maak ik een mooie foto en die gaat in het fotoboek. De rest van de knutselwerken bewaar ik niet.
 • elk boek heeft 1 pagina met: wie waren dit jaar mijn vriendjes, wat vind ik het allerlekkerste eten, wat wil ik later worden etc.
 • ik maak voor mijn 2 kinderen hetzelfde boek.
 • de boeken bestel ik 3 keer. Eentje voor Fenne, eentje voor Tijn en eentje voor onszelf
 • als ze uit huis gaan krijgen ze allebei een stapel fotoboeken mee

Deze boeken zijn echt de best gelezen boeken in ons huis. Ze liggen in de woonkamer en regelmatig zitten wij samen op de bank en kijken en lezen in de boeken.

Tot dit voorjaar maakte ik de fotoboeken altijd zelf. Dat is echt heel veel werk en daar was ik weken mee bezig. Totdat ik 10Pics ontdekte. Wat een verademing. Je appt elke maand de 10 mooiste foto’s naar Inge van 10Pics en zij maakt er een prachtig boek van.

Ik heb een kortingscode bij 10Pics voor jou geregeld. Ondernemende vrouw!

 

Slimster

Komende maanden gaan wij ons huis verbouwen. Van zolder tot kelderkast. Omdat manlief ook een drukke baan heeft, waren we op zoek naar een handige app waarbij je gemakkelijk offertes kunt aanvragen. We kwamen bij Slimster uit. Je hoeft zelf geen offertes meer aan te vragen. Dat doet Slimster voor jou. Je kunt een offerte aanvragen voor:

 • kozijnen
 • schilderwerk
 • dakkapel
 • duurzame aanpassingen aan jouw huis bv. zonnepanelen of een warmtepomp
 • stukadoor
 • traprenovatie
 • zonwerking

Al de volgende dag hadden wij een aantal offertes binnen. Wij hebben inmiddels de eerste samenwerkingen ingepland. Had ik dat maar eerder geweten. Voorheen liepen we stad en land af om overal een offerte op te vragen. Dat is echt verleden tijd nu.

 

Managementboeken

Ik gun het mezelf om regelmatig een management boek te kopen. Zo’n boek waar je inspiratie van krijgt om een nog betere ondernemer te worden. Deze boeken bestel ik als e-book bij Bol.com. Zo fijn dat ik ze meteen kan downloaden. Vaak kan ik niet wachten met lezen. Voor mijn dochter bestel ik altijd nog traditionele papieren boeken. Deze worden bijna altijd de volgende dag al bezorgd.

 

Jurkjes die niet kreuken van La Dress

Al bijna 15 jaar ben ik groot fan van de jurkjes van Simone van La Dress. We begonnen rond dezelfde tijd met ondernemen, daarom ben ik haar altijd blijven volgen. De jurkjes zijn in heel veel soorten en maten verkrijgbaar. Ideaal als je gaat vliegen en je wilt een leuk jurkje in je koffer meenemen. Ik heb onlangs een leuk zwart shortje met bijpassend shirt gekocht voor op vakantie. Leuke riem, oorbellen en sandaaltjes erbij en ik zie er helemaal hip uit in Marrakech.

 

Bijles

Ken jij de bijlesmeester al? Ze geven bijles en huiswerkbegeleiding voor kinderen op de basisschool. Daarnaast hebben ze ook online tools voor kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar. Tijn vond het programma erg leuk dat hij gewoon aan de keukentafel kon volgen. Als hij ‘s middags uit school kwam, dan zat ik aan de keukentafel te werken en hij was e.e.a. van de Bijlesmeester aan het volgen.

 

Vliegtickets boeken

Vroeger was ik avonden bezig om de beste vlucht te vinden. Alle vluchten inclusief tijden was ik aan het vergelijken. Totdat ik Skyscanner ontdekte alweer heel veel jaar geleden. Skyscanner vergelijkt voor jou alle luchtvaartmaatschappijen. Heel handig vind ik de triggers die je kunt plaatsen. Als een vlucht in prijs verhoogd of verlaagd wordt, krijg je een bericht en kun je besluiten om dan juist wel of niet te boeken.

 

Moneybird

Als je vaker mijn blogs leest, dan weet je dat ik helemaal lyrisch ben over Moneybird. Wat een verademing is dit boekhoudpakket na 15 jaar klungelen. Ik heb afgelopen 15 jaar nooit geweten wat ik aan BTW moest betalen. Of ik winst maakte of niet. Ik wist het natuurlijk wel ongeveer, gezien mijn banksaldo. Maar op de Euro? Dat wist ik nooit. En toen was daar Moneybird in januari 2019. Het lijkt een soort interactief spel. Ik vind boekhouden nu zelfs leuk. Geweldig is dat ik in 1 oogopslag kan zien mijn winst kan zien maar ook mijn BTW-overzicht.

 

Marley Spoon

Soms heb ik geen inspiratie of te weinig tijd op Pinterest mijn boodschappenlijst samen te stellen. Dan vind ik Marley Spoon een fijne vervanger. Niet nadenken over het eten ‘s avonds. Dat heeft Marley al voor mij gedaan. Super lekkere recepten om gezonde maaltijden op tafel te zetten.

 

Kantoorartikelen online bestellen

De kantoorartikelen die ik koop worden steeds minder maar als ik dan een bestelling plaats, dan doe ik dat online bij Goedkoopste Kantoorartikelen. Groot assortiment en snelle levering.

 

Lees meer: boeken die elke ondernemende vrouw zou moeten lezen

Lees meer: social media trainingen van De Ondernemende Vrouw

 

Veel succes met mijn tips voor drukke vrouwen.

 

Ondernemende groet,

Angeliek Nelissen