Origineel hotel om te werken en vakantie te vieren

Origineel hotel om te werken en vakantie te vieren

Zo’n 3 keer per jaar boek ik een paar dagen een hotel. Ik wil dan even tijd voor mezelf, me-time, maar ook werken aan nieuwe doelen. Vaak neem ik dan nieuwe trainingen op. Op zo’n originele plek ben ik altijd heel erg productief. Zoek jij nu een orgineel hotel om te werken en vakantie te vieren? Ik heb 5 toffe tips voor jou.

 

Tiny House op de Veluwe

Origineel hotel om te werken en vakantie te vieren.
Origineel hotel om te werken en vakantie te vieren

 

Natuurlijk noem ik als eerste mijn eigen tiny house dat ik vanaf februari 2020 verhuur. Al jarenlang was een vakantiehuisje voor mij een ultieme droom. Een eigen plek om een paar dagen vakantie te vieren. Maar deze plek moest ook inspirerend zijn zodat ik daar mijn eigen workation zou kunnen houden. Midden in de bossen en als het heel stil is hoor je het geluid van de Loenese waterval. Op een fijn vakantiepark zodat je je niet helemaal alleen voelt. Groot voordeel van een park is de parkwinkel voor lekkere verse broodjes en in de zomer van 2020 is er een nieuw Italiaans restaurant op kruipafstand van mijn tiny house gekomen. Dan weet je dat je een Italiaans wijntje teveel kunt drinken.

Wat ik heel prettig vind tijdens een verblijf in mijn tiny house is een fiets huren en hiermee naar de mooie steden Zutphen, Deventer, Arnhem of Apeldoorn te fietsen. Of een route in het natuurpark De Hoge Veluwe wandelen of fietsen. Mijn huisje is uitgerust met een inductiekookplaat, een Nespresso koffiezetapparaat, een oven en een regendouche. Ook zijn de bedden opgemaakt met knisperend wit bedlinnen.

Check voor meer foto’s en verhuurinformatie: Tiny House op de Veluwe huren?

Of via Instagram: Tiny House Vakantie

 

Werkvakantie midden in Amsterdam

Origineel hotel om te werken en vakantie te vierenOrigineel hotel om te werken en vakantie te vieren

In juli 2020 was ik een paar dagen op werkvakantie in Amsterdam en daar kwam ik dit hele mooie hotel tegen. Het was zo inspirerend dat ik zelfs 2 trainingen en een tutorial hier opgenomen heb en ook nog een dag een fotoshoot gehad heb samen met Fijnfotootje. Midden in Amsterdam in de 9Straatjes. De locatie is echt zo fijn. Je wandelt zo de grachten op waar je zowel de rust als de drukte kunt opzoeken. Het Rijksmuseum is een kwartiertje lopen. De Dam is 5 minuten lopen. Hotel IX vind je via deze link.

 

Origineel hotel om te werken en vakantie te vieren: Hotel Suite Suite in Zandvoort

Origineel hotel om te werken en vakantie te vieren

Dit hotel kende ik al langer van Instagram. De sfeer die deze overnachtingsplek uitstraalt is zo puur. Aan zee kan ik altijd zo fijn werken met de ruisende golven op de achtergrond. Super mooie foto’s heeft Suite Suite op Instagram. Boek je het hotel niet dan alleen is het daarom een feestje om haar te volgen op Instagram Suite Suite Zandvoort.

 

Mijn laatste tip: deze heerlijke B&B om te werken en vakantie te vieren

Origineel hotel om te werken en vakantie te vierenOrigineel hotel om te werken en vakantie te vieren

origineel vakantie vieren en werken

Deze ga ik komende week zelf testen. De fotos’ op Instagram zien er veelbelovend uit. Het is een nieuwe B&B die vanaf juli 2020 verhuurd wordt in hartje Sneek. De eigenaresse is erg aardig, reageert snel op vragen en heeft gevoel voor styling. Kortom: een super adresje als je midden in een Friese stad wilt werken en uit wilt waaien op één van de Friese meren met een bootje. Je vindt Bak&Josh! op Instagram.

 

Heb jij nog een goede tip voor: Origineel hotel om te werken en vakantie te vieren? Laat het me vooral weten. Ik neem de tip graag op in dit blog.

 

Volg jij mij al op Instagram? Dagelijks deel ik tips om te groeien op Instagram en ondernemerstips: check hier Instagram van De Ondernemende Vrouw

Of luister mijn podcasts voor ondernemersinspiratie.