zakelijke rekening welke bank past bij mij

Zakelijke rekening welke bank past bij mij

In de afgelopen 15 jaar dat ik ondernemer was, ben ik eigenlijk altijd trouw geweest aan 1 bank: de Rabobank. Ik vond dat gemakkelijk. De hypotheek van mijn bedrijfspand liep daar en ook mijn zakelijke rekening courant en spaarrekening. Als er een probleem of een vraag was, dan kon ik terecht bij een zakelijke balie. Maar door vele bezuinigingen is die zakelijke balie er niet meer. Als ik nu een vraag heb bij de Rabobank, moet ik bijna 20 km. rijden om daar mijn vraag te stellen bij een ander kantoor. De service is niet meer wat het geweest is. Ik merkte ook echt dat ze met alle nieuwe ontwikkelingen van internetbankieren niet meer mee konden. Maar vaak stelde ik mezelf de vraag: “zakelijke rekening welke bank past bij mij“.

Hoe zit het met de ABN

Een tijd geleden sprak ik op Instituut Nijenrode de directeur van de ABN AMRO. Hij gaf daar een lezing en hij sprak over het feit en de snelheid waarmee pure internetbanken nieuwe services ontwikkelen voor hun klanten. Ik weet het nog heel goed. Hij vertelde dat als hun website eruit ligt om online een betaling te kunnen doen, dat hij dat eerder van een klant hoort dan dat hij dat zelf weet. Zo snel gaat het tegenwoordig met social media. Ik merkte datzelfde ook bij de ABN. Het kantoor in Deurne is zelfs nog maar beperkt open. Telkens als ik iets wil regelen, zijn ze die dag weer dicht. Lees hieronder verder over zakelijke rekening welke bank past bij mij

En toen werd ik verliefd op mijn bank

Een tijd geleden las ik over de Knab bank. Ik heb daar eerst 1 rekening geopend om te kijken hoe dat beviel. Nu heb ik daar heel veel rekeningen. Wat een verademing. Lees hieronder wat ik het fijnste vind aan de Knab bank:

  1. de Knab bank is goedkoop omdat het alleen een internetbank is
  2. als ik een nieuwe (spaar)rekening wil openen is dat echt binnen 30 seconden gepiept. Voorheen moest ik fysiek bij de Rabobank een rekening openen. Bij de Knap hebben ze alle gegevens al van mij dus deze hoef je niet nog een keer aan te leveren
  3. de gezichtsherkenning werkt geweldig, om in te loggen, maar ook betalingen te doen
  4. heb je ‘s avonds een vraag, dan stuur je gewoon een chatbericht en je krijgt vaak binnen een uur antwoord. Dat is toch wat anders dan een bank die werkt met kantoortijden.
  5. de Knab bank is heel gemakkelijk te koppelen aan mijn boekhouding die ik in Moneybird doe. Alles is gekoppeld waardoor mij veel werkzaamheden uit handen genomen worden. De koppelingen zijn heel eenvoudig te maken.
  6. doordat alles gekoppeld is, is de kans op fouten minimaal en dat levert weer tijdswinst op voor de kwartaalafsluitingen. Lees: minder kosten voor jouw boekhouder.

Overweeg jij een om een rekening bij de Knab bank te openen? Je kunt hier alle informatie lezen en ik heb ook nog eens 3 maanden gratis voor je geregeld.

 

Ben jij benieuwd hoe ik mijn boekhouding geregeld heb? Je weet wel dat computerspel waar ik het ooit over heb. Via deze link laat ik het je weten.

 

Ondernemende groet,

Angeliek Nelissen

 

PS. Wil jij meer weten over zakelijke rekening welke bank past bij mij? Stuur me dan een email op info@deondernemendevrouw.nl