Over Angeliek Nelissen

Een klein meisje, een grote glimlach. Wat erachter zit: een groots ondernemer. Wie hoort over haar en haar achttienjarige carrière als succesvol ondernemer, denkt alleen maar: wauw dat wil ik ook. Hoe doet ze dat? Waar heeft zij haar successen aan te danken? Angeliek vertelt

Mijn 3 bedrijven

1

De Ondernemende Vrouw

De Ondernemende Vrouw helpt en coacht vrouwelijke ondernemers om meer resultaat uit hun bedrijf te halen door de juiste inzet van social media.

  • Ik help door het delen van heel veel gratis tips op Instagram, in mijn podcasts en op Pinterest.
  • Online cursussen die ik verkoop via mijn website. Tutorials, PDF’s maar ook cursussen die een aantal dagen duren of challenges.
  • Mijn VIP-traject start 2 keer per jaar en in 12 maanden neem ik jou, en andere ondernemers, mee om te groeien naar jouw bedrijf versie 2.0.
  • Tijdens een strategiegesprek mag je me al jouw ondernemersstruggles voorleggen. Ik put uit een rugzak met 17 jaar ondernemerservaring.
  • Een 1:1 adviesdag boek je als je naar een samenwerkingsdag zoekt. Deze dag gaan we knetterhard aan het werk en jij bepaalt die dag de richting.
Origineel hotel om te werken en vakantie te vieren

2

Vakantie in een tiny house op de Veluwe

Begin 2020 kocht ik een tiny house op de Veluwe als belegging. Het huis is gebouwd met duurzame materialen en je slaapt letterlijk onder de bomen. Als het heel stil is, hoor je de Loenese waterval kletteren. De Veluwe is een heerlijk stukje Nederland waar je prachtige boswandelingen of fietstochten kunt maken. Op korte afstanden van een aantal prachtige steden: Deventer, Zutphen, Doesburg, Arnhem en Apeldoorn. Met Kerst 2019 schilderde ik 10 potten zwarte verf leeg om er zo een fantastisch Scandinavisch huisje van te maken. Op zoek naar een lekkere werkplek waar je ook meteen kunt blijven overnachten? Ook dit is mogelijk. Alles over mijn tiny house vind je op de website vakantieineentinyhouse.nl.

welke bank kies ik als ondernemer

3

KusTerug

KusTerug verkoopt gepersonaliseerde naamcadeaus. In ons assortiment ruim 850 artikelen: sieraden voor hem en haar, naamborden, geboortecadeaus en borrelplanken met naam. KusTerug is in 2015 ontstaan als testcase voor mijn trainingsbedrijf. Inmiddels uitgegroeid tot succesvolle webwinkel met ruim 90.000 Facebooklikes, 6.000 Instagramvolgers en een omzet die elk jaar met minimaal 45% groeit.

Kusterug

Tips voor meer volgers op InstagramWil jij gratis social media tips ontvangen?

 

× Hoe kan ik je helpen?