boekentips voor de herfst van 2020

Boekentips voor de herfst van 2020

 

Al jarenlang ben ik een groot liefhebber van lezen. Elke avond even voordat ik in slaap val. Een half uurtje voordat ik Tijn van school moet halen of even buiten in de herfstzon met een kop koffie die ik natuurlijk koolhydraatarm maak. Lezen is voor mij echt een manier om te ontspannen. Even lekker met mijn ereader in een hoekje zitten. Ik merk dat ik het in de herfst altijd heerlijk vind om met een dekentje op de bank te kruipen om even te lezen. Of op een regenachtige zaterdag of zondag gewoon midden op de dag. Lekkere hapjes erbij en ontspannen. Hierbij deel ik met jou mijn boekentips voor de herfst van 2020. Je ziet wel dat ik houd van thrillers bij de tips die ik geef over de boeken die je lekker wegleest in je relaxmomenten.

 

Boekentip 1

Beter op Reis van Viora Rebergen

 

Viora volg ik al een lange tijd op Instagram. Ze is jong, mooi, succesvol en dan krijgt ze leukemie. Ze neemt je mee in het hele proces maar vooral ook over haar relatie met haar Joost. Nadat ze genezen is verklaard, gaan ze samen een jaar op wereldreis. Ook dat heb ik gevolgd. In het boek schrijft Joost ook over zijn denkwijze tijdens het ziekeproces van Viora.

Met een lach en met een traan. Geweldig boek voor een regenachtige zondag. Het leest gemakkelijk.

Hier te koop: papieren versie Beter op Reis van Viora Rebergen

of voor je ereader: Beter op Reis van Viora Rebergen

Boekentip 2

Style your life van Lonneke Nooteboom | Boekentips voor de herfst van 2020

 

Boekentips voor de herfst van 2020

Dit boek vond ik echt een feestje om te lezen. Ik vind het heerlijk om interieurfoto’s te bekijken op Pinterest en het interieur van Lonneke is erg mooi, een beetje boetiekhotelachtig. Ze heeft in haar boek heel veel mooie foto’s verwerkt. Dat maakt het heel erg prettig om te lezen. Een beeld zegt toch meer dan 1.000 woorden. Lonneke deelt ook tips hoe ze op gewicht blijft en waar je haar favoriete leren broek kunt kopen.

Hier te koop: papieren versie Style your Life van Lonneke Nooteboom

of voor je ereader: Style your Life van Lonneke Nooteboom

 

Boekentip 3

Het leven dat is pas topsport van Sanne van Paassen

 

Mijn sparringsvriendinnetje Sanne van Paassen schreef een boek over doelen stellen en deze behalen op een energieke en relaxte manier. Met heel veel praktische tips om je direct in beweging te zetten.

Hier te koop: papieren versie Het leven dat is pas topsport van Sanne van Paassen

of voor je ereader: Het leven dat is pas topsport van Sanne van Paassen

 

Boekentip 4

Bonuskind van Saskia Noort

 

Elk nieuw boek dat uitkomt van Saskia Noort, lees ik meteen. Ik vind het heerlijke boeken, vaak met een actueel onderwerp en de spanning die je voelt door de letters heen, vind ik heerlijk om te ontspannen. Deze keer een boek geschreven vanuit het perspectief van een kind waarvan de ouders gescheiden zijn. Als er iets heel ergs met de moeder gebeurt, staat haar leven op de kop.

Hier te koop: papieren of ereader versie Bonuskind van Saskia Noort

 

Boekentip 5

Brainbalance van Charlotte Labee

 

Nadat Charlotte bij Het mooiste meisje in de klas kwam, ben ik haar gaan volgen op Instagram. Ook zij kreeg te maken met een heftig ziekbed en besloot daarna haar leven om te gooien. Ze was een succesvol ondernemer maar dat moest dus anders. Charlotte deelt alles om je brein beter te laten werken door beweging, voeding en rust. Ik vond het een echte eyeopener.

Hier te koop: papieren of ereader versie van Brainbalance van Charlotte Labee

 

Boekentip 6

LinkedIn Power van Marjolein Bongers

Dit jaar is voor mij het jaar van een keuze maken. Ga ik heel veel tijd en energie steken in mijn LinkedIn-kanaal om daar nieuwe klanten uit te halen of ga ik me volop storten op Pinterest. Op beide kanalen ben ik al een aantal jaar actief maar 3 kanalen vond ik teveel van het goede. Wat ik doe, wil ik ook goed doen. Ik heb het boek van Marjolein van voor tot achter in 1 dag uitgelezen. Marjolein deelt echt zoveel praktische tips om van jouw LinkedInstrategie een succes te maken. Ga jij inzetten op LinkedIn om daar nieuwe klanten uit te halen? Dan is dit boek zeker een aanrader.

Hier te koop: papieren of ereader versie LinkedIn Power van Marjolein Bongers

 

Boekentip 7

Midwinter van Suzanne Vermeer

 

Voor dit boek heb ik me op de wachtlijst geplaatst. Ik vind dit zo’n heerlijke boeken om in het weekend te lezen. Lekker met een dekentje op de bank en een kop thee. Ik kan dus niet wachten totdat deze uit is. Als jij dit leest, dan zal het boek wel te koop zijn.

Hier te koop: papieren of ereader versie: Midwinter van Suzanne Vermeer 

 

Boekentip 8

Börjlind van Cilla & Rolf

Heb jij die hele gave serie op Netflix gezien van Springvloed? Ik was vanaf de eerste aflevering verslaafd. Dit boek is van de schrijvers van de serie. Ik verklap niets maar ik vond deze echt steengoed.

Hier te koop: papieren of ereader versie: Börjlind van Cilla & Rolf

 

 

 

Volg jij mij al op Instagram? Dagelijks deel ik tips om te groeien op Instagram en ondernemerstips: check hier Instagram van De Ondernemende Vrouw

Of luister mijn podcasts voor ondernemersinspiratie.

Podcasts De Ondernemende Vrouw op Spotify

Podcasts De Ondernemen Vrouw op iTunes