Oh oh oh wat een week. Als ik er aan terugdenk dan verschijnt er direct een hele grote big smile op mijn gezicht. Lees hieronder wat er allemaal gebeurde afgelopen 7 dagen en waarom de bliksem insloeg bij De Ondernemende Vrouw

 

Omdat ik later dit jaar ook masterclasses bloggen wil geven, vond ik dat ik zelf ook geïnspireerd moest worden. Hoewel onze 2 blogs in de eerste 10 weken 150.000 pageviews trokken, wil ik mezelf steeds verbeteren om zoveel mogelijk resultaat voor mijn klanten te halen. Op zondag nam ik de trein naar Amsterdam. Er ging al een dingetje vooraf. Mijn kids van 14 en 9 jaar zouden die dag voor het eerst helemaal alleen thuis zijn (met back-up van Joris, wij wonen in 2 huizen als samengesteld gezin). Ik had het mooi bedacht. Ze mochten naar het speelveldje tegenover ons. WOEHOE MAM WAT EEN FEEST HELEMAAL NAAR HET SPEELVELDJE, hoorde ik ze zeggen. Maar toen ving ik op mijn verjaardag iets op dat ze samen op de fiets door Deurne zouden gaan om bij mijn broer de tent in de tuin te gaan kijken. Fenne is harstikke verstandig, die stuur ik met een gerust hart alleen naar New York, maar Tijn is 9, een jongen en heeft niet zo’n goede motoriek. Hij slingert nogal tijdens het fietsen. Dus ik zag het al helemaal voor me dat er ongelukken zouden gebeuren als Tijn met de fiets door Deurne zou slingeren. De nacht ervoor sliep ik er niet van. Iets met loslaten en moeder-zijn denk ik;-)

Ik ging vroeg de trein in want ik wilde voor de masterclass nog rustig lunchen in Amsterdam en even naar oorbellen kijken in de mooie Amsterdamse Bijenkorf. En toen… was er brand in de tunnel bij Best. We maakten een noodstop en na een half uur wachten gingen we weer terug naar Eindhoven. Daar moesten we 1.5 uur  wachten op nader bericht van de NS over wat er zou gaan gebeuren. Na 1.5 uur eindelijk op weg naar Amsterdam maar of ik om 13.00 uur mijn Masterclass nog zou halen was twijfelachtig. Ik heb er veel geld voor betaald dus wil er echt wel graag naartoe.

angeliek nelissen de ondernemende vrouw
Ik studeer ook nog voor Facebook / Instagram Advertising Master en wilde de me-time die ik in de trein had benutten om te studeren. Maar door al het gedoe in de trein kwam er weinig van helaas.


Mijn Masterclass begint om 13.00 uur. Ik heb er 4.5 uur over gedaan om met de trein van Deurne naar Amsterdam te reizen. Nog een stukje met de metro in verband met de werkzaamheden rondom Amsterdam CS en dan is het 13.00 uur en sta ik nog maar op de Zeedijk. Ik MOET eten anders zit ik vanmiddag veel te laag met mijn bloedsuikers. Ik wilde rustig lunchen maar dat lukte dus niet door die tunnelbrand en ik heb moeten rennen en haasten. Allemaal niet gunstig voor mijn bloedsuiker. Ik stap op de Zeedijk bij een Chinees restaurantje binnen en ontdek daar het allerlekkerste broodje bapao dat ik ooit at. En omdat ik toch laag zat met mijn suikerwaarde mocht ik ook nog een Hong Kong muffin kopen van mezelf. Lekker…

En daar rende ik de Masterclass binnen en plofte op een stoel. Na bijna 5 uur even rust. 

 

Tijn test nieuwe lampen

de ondernemende vrouw koopt nieuwe lampen

Laatst sliepen wij in een bed & breakfast in de buurt van Den Haag en daar zag ik zo’n vette lampen hangen van een heel mooi Nederlands merk. Ik werd op slag verliefd. Toen ik een half jaar geleden verhuisde kocht ik lampen van Loftdeur maar deze vond ik ielig in mijn huis. Maar nu bestelde ik de hele mooie lampen van  Ay Illuminate bestellen.  voor boven de keukentafel. We gaan ze dadelijk ophangen. En omdat ik mijn Piet Hein Eek keukenstoelen na 10 jaar ook beu was, kocht ik ook nieuwe keukenstoelen. Heel stoer, modern en van leer. Zal ze volgende week showen.

 

de ondernemende vrouw eet koolhydraatarm

Zoals ik hierboven al vertelde, ben ik sinds de geboorte van mijn dochter 14 jaar geleden diabeet. Ik hield aan het Hellp syndroom een hartstoornis en diabetes over. Ik eet koolhydraatarm om niet weer met insuline te moeten spuiten (ik eet elke dag 14 ! tabletten om alle waardes op peil te houden en dat gaat best lekker nu). Dit maakte ik deze week. De wrap komt van deze website. Ik vulde de wrap met pittige kip en heel veel veggies en mascarpone. Lekker op een warme zomerse dag. Volgende week controle bij de internist samen met mijn halfjaarlijkse “APK-keuring”. Altijd weer even spannend.

 

de ondernemende vrouw eet toversoep

Broerlief zegt altijd dat ik de allerlekkerste soep ever kan maken. Ik maak graag “toversoep à la Angeliek”. Dan maak ik verse tomatensoep (koolhydraatarm) en zet ik allemaal schaaltjes op tafel met spekjes, geraspte kaas, mais, stukjes paprika, lente ui, room, ham. Iedereen kan dan zelf een heerlijke maar ook goed vullende soep maken in zijn soepkop. Vorige keer kreeg ik veel vragen over het tafelkleed. Dat kocht ik in de opruiming bij Praxis voor maar € 2.50.

de ondernemende vrouw manlief

Zo fijn dat manlief weer thuis is na een week München. Altijd lekker om hem in een wit shirt door mijn huis te zien lopen. Voor een prestitieus technisch project is hij komend jaar veel in München aan het werk. Ik mag daar nog niet teveel over zeggen omdat het nog geheim is. Goed voor zijn carriere maar ik mis hem soms echt wel en ik vind het niet altijd even leuk als hij weer vertrekt. Anderzijds begrijp ik ook dat dit heel goed is voor zijn toekomst. Zelf reisde ik een paar jaar geleden de halve wereld rond voor Zomerzoen dus ik snap ook wel dat hij het leuk vindt om in een andere wereld te werken.

Al een tijdje dromen we ervan om samen een campertje te kopen en dat helemaal in Ibizastijl op te knappen. Alle kastjes eruit te halen, vloer eruit en opnieuw gaan opbouwen. Erg leuk om samen plannen te maken hierover waar we overal naartoe rijden met ons campertje. We gaan er dit weekend eentje kijken. Ik ben zo benieuwd of deze er net zo mooi en netjes uitziet als we op de foto’s zagen.

de ondernemende vrouw en haar droom

Nog een geluksmomentje van De Ondernemende Vrouw

de ondernemende vrouw armbanden vaderdag

Al jarenlang droom ik van een mooie mannencollectie. Er zijn zo weinig leuke mannensieraden te koop voor een betaalbare prijs. En nu heb ik een mooi merk gevonden. Helemaal gelukkig hiermee en net op tijd binnen voor vaderdag. Je vindt de armbanden hier.

EN TOEN SLOEG DE BLIKSEM IN BIJ DE ONDERNEMENDE VROUW

Wat gebeurde er nou precies deze week?de ondernemende vrouw electra bicycle sparker

Ik werk al een tijdje voor een heel mooi bedrijf dat fietsen verkoopt. Hele stoere fietsen. Zij benaderden mij toen ze 108.000 likes hadden. Boven de 50.000 likes is het steeds lastiger om te groeien of Facebook en dat kregen ze zelf niet voor elkaar. Ik ging voor ze aan de slag en nu staat de teller bijna op 130.000 likes met een zeer goed resultaat omdat dealers zich spontaan aanmelden om de mooie fietsen te mogen verkopen. De rekensom is heel simpel. Er wordt jaarlijks een bepaald budget gereserveerd om nieuwe dealers aan te trekken. Door de Facebookstrategie van De Ondernemende Vrouw gaan dealers zichzelf aanmelden zodat een dure account manager uitgespaard kan worden (toch al snel 125k per jaar inclusief leaseauto, onkostenvergoeding etc.). Een Facebookstrategie van mij is stukken goedkoper. KWESTIE VAN OMDENKEN

Nog een succesje van De Ondernemende Vrouw

angeliek nelissen video linkedin

De video die ik op Linkedin plaatste is door bijna 6.000 personen bekeken. Gaaf resultaat hé? Ik ben er trots op. Wil je de video bekijken? Deze vind je hier.

Maar de echte bliksem sloeg in op vrijdag. Waarom eigenlijk?

Ik had het heel mooi bedacht toen ik op 17 mei 2018 mijn derde bedrijf startte. Ik zou mei-juni-juli gebruiken om de adviesdagen voor te bereiden. Vanaf augustus zou ik gaan knallen elke maand. Maar ook ik vind een nieuw bedrijf spannend, ook al is dit mijn 3e bedrijf, dus besloot ik om ook in juni een adviesdag online te zeten. Kijken of er animo zou zijn. Ik droomde erover dat ik gebeld zou worden en dat iemand zei: “hé Angeliek, ik wil wel een plekje”.

DROMEN – DURVEN – DOEN

de ondernemende vrouw adviesdag vol

Maar ik had niet zoveel tijd om te dromen en te genieten van de eerste plek die ik vorige week verkocht. Want binnen 5 dagen zaten alle plekken voor de juni adviesdag vol en werd ik door 2 ondernemers benaderd voor een 1:1 sparringsdag. Geen tijd om verder te dromen maar meer dan vol aan de bak om voor al deze ondernemers de beste adviesdag voor te bereiden. Joehoe mijn 3e bedrijf had niet beter kunnen starten. Dank je wel allemaal voor het vertrouwen in mij. Ik ben VET blij met jullie.

Vind je dit plog leuk? Deel het dan op social media. 

 

Dikke X Angeliek

 

Leestips voor deze week:

Mijn 2e plog

Mijn interview van mei 2018

Afscheidscadeautjes voor juf & meester

Lieve Michelle blogt voor ons op KusTerug en ze werd weduwe op haar 35e

Kinderkamerinspiratietips van Zomerzoen