de bucketlist van de ondernemende vrouw

De bucketlist van De Ondernemende Vrouw

15 Jaar geleden begon ik met ondernemen. Wat vliegt de tijd als je iets doet waar je elke dag heel erg blij van wordt. Een aantal jaar geleden las ik een aantal keer artikelen over een bucketlist. Ik ben gaan nadenken over wat ik nog graag zou willen doen als ik zou weten dat ik er volgend jaar niet meer zou zijn. Zo ontstond de bucketlist van De Ondernemende Vrouw.

Lees hier alles over mijn bucketlist reis. Klik hier

de bucketlist van Angeliek Nelissen in Lapland

Wanneer ging ik dingen van De Bucketlist afstrepen?

Ik sprak met mezelf af dat ik iets mocht afstrepen als ik iets groots bereikt zou hebben. Op 1 november was ik 15 jaar ondernemer. Dat vond ik een mooi moment om iets van de bucketlist waarheid te laten worden. Nadat maar liefst 6 mensen in mijn nabije omgeving slecht nieuws kregen in het ziekenhuis, besloot ik dat het goed is om dingen af te strepen van mijn bucketlist. Waarom wachten totdat ik oud en lelijk ben? Ik wil het nu meemaken.

Lees meer: waarom ik 15 jaar geleden ondernemer werd. Klik hier

Wat staat er op de bucketlist van De Ondernemende Vrouw?

Hoog op de lijst stond een reis naar Lapland. Dat leek me zo machtig mooi om daar in een huis vakantie te vieren in the middle of nowhere. Maar ook wilde ik er een stoere vakantie van maken en deelnemen aan alle excursies waar Lapland om bekend staat.

 

Lees meer: de social media trends van 2019. Klik hier

Trainingen van De Ondernemende Vrouw

De Ondernemende Vrouw is Social Media Expert en heeft 15 jaar ondernemerservaring. Wil je weten welke training je kunt volgen bij De Ondernemende Vrouw? Klik dan hier.

Facebook: klik hier

Besloten Facebookgroep voor ondernemers met heel veel GRATIS tips: klik hier

Pinterest: klik hier

Instagram: klik hier

Blogs: klik hier

Linkedin: klik hier

 

Brabantse groet,

Angeliek Nelissen

(al 15 jaar trotse ondernemer)