Contact met Facebook De Ondernemende Vrouw

Contact met Facebook

Je herkent het vast en zeker wel. Op jouw Facebookpagina is iets misgegaan. De advertenties op Facebook starten niet en je kunt het probleem niet oplossen. Je naam is veranderd terwijl je dit eigenlijk niet wilde, er loopt een advertentie die je wilt stopzetten maar je weet niet hoe je dit kunt doen. In het verleden was het altijd een drama om met Facebook contact op te nemen. Ik weet er zelf alles van. Ooit had ik 1,3 miljoen likes op 8 Facebookpagina’s en op een dag was ik gehacked. Al mijn werk van de afgelopen jaren in 1 klap weg. Ik schrok me echt rot en je mag rustig weten: ik heb een potje zitten huilen. Hoe kreeg ik nu contact met Facebook?

Contact met Facebook De Ondernemende Vrouw

Naar Facebook in Amsterdam

Ik zette een advocaat in die gespecialiseerd was in social media maar zij kreeg niets voor elkaar. En toen vond ik ineens een adres van Facebook in Amsterdam. Ik regelde iemand die namens mijn bedrijf een aangetekende brief ging brengen. Daar aangekomen trof hij een leeg kantoor aan met een stoel voor het raam maar verder onbemand. Geen contact met Facebook dus.

Goed nieuws

Maar nu is er goed nieuws. Vanaf vorige week is contact met Facebook dus wel mogelijk door met ze te chatten. Waar kun je de chat vinden. Hoe kun je dit doen:

  1. dit werkt alleen met je mobiele telefoon
  2. ga naar https://www.facebook.com/business/resources
  3. scroll op deze pagina helemaal naar benden en je vindt daar een emailadres en een chatbutton.
  4. klik op de chatbutton en ga even rustig wat anders doen want het kan wel even duren voordat er iemand reageert
  5. er zal een medewerker van Facebook reageren om jouw vraag te beantwoorden.

Wil je meer blogartikelen lezen van De Ondernemende Vrouw? Klik dan hier.

Of van mijn andere bedrijven Zomerzoen en KusTerug. Klik hier voor de blogs van Zomerzoen en hier voor de blogs van KusTerug.

Heb jij een andere oplossing om contact met Facebook op te nemen? Laat het weten in een reactie hieronder.