5x tips voor gratis fotowebsites DeOndernemendeVrouw.nl

Gratis foto websites

Tijdens elke training krijg ik de vraag van cursisten of ze foto’s mogen gebruiken die ze op Google vinden bij afbeeldingen. Dat mag dus niet. Ook niet als je de naam vermeldt van de website waarop je deze gevonden hebt. Maar er zijn wel gratis foto websites.

Ik maak heel graag mooie foto’s en ben er ook best handig in (al zeg ik het zelf;-) maar soms is het handig als je ook gebruik kunt maken van andermans foto’s. Nu zijn er websites waar je een tegoed aanschaft en dan voor dit tegoed foto’s kunt downloaden. Heel handig maar wist je dat er ook gratis sites zijn waarop je meest prachtige foto’s kunt vinden. Check wel altijd eerst even of de site ook echt gratis is. Op het moment dat ik dit blogartikel over gratis foto websites schrijf, zijn ze gratis maar je weet maar nooit of dit tussentijds verandert.

tip 1 gratis foto websites Shutterstock

Shutterstock is al sinds jaar en dag de meest bekend website waar je gave foto’s kunt downloaden. Sommige foto’s zijn gratis. Voor andere moet je betalen. Klik hier

tip 2 gratis foto websites Gratisography

Ben je op zoek naar een beetje grappige, rare foto’s dan is dit zeker een aanrader. Ik vind de zwart/wit en de sepiabeelden op hun site geweldig. Klik hier.

tip 3 gratis foto websites Life of Pix

Life of Pix is een site waar ik wel eens zoek naar mooie natuurfoto’s of foto’s van een stad. In mijn Instagramstrategie zit ook dat ik regelmatig een foto van een stad deel en die vind ik hier. Klik hier.

tip 4 gratis foto websites Pexels

Als ik op zoek ben naar foto’s met mensen erop maak ik vaak gebruik van Pexels. Je kunt op deze site ook jouw eigen foto’s uploaden en ze beschikbaar stellen. Klik hier.

tip 5 gratis foto websites Pixabay

Op Pixabay vind je ruim 90.000 afbeeldingen die je gratis kunt downloaden. De website is heel duidelijk en het zoeken heel gemakkelijk. Klik hier.

tip 6 gratis foto websites Unsplash

Nog een persoonlijke favoriet is Unsplash. Heerlijke site waar je ook hele mooie flatlays kunt vinden. Het zoeken gaat heel gemakkelijk. Klik hier.

Trainingen van De Ondernemende Vrouw

De Ondernemende Vrouw is Social Media Expert en heeft 15 jaar ondernemerservaring. Wil je weten welke training je kunt volgen bij De Ondernemende Vrouw? Klik dan hier.

Startende ondernemer

Ben jij een startende ondernemer en duizelt het jou bij alles wat je moet doen om ondernemer te zijn? Ben jij op zoek naar iemand die met jou een strategie uit gaat stippelen en die jouw stok achter de deur is om jouw doelen te halen? Ik help je graag. Stuur me een email info@deondernemendevrouw.nl.

Volg je mij al op Pinterest? En op Instagram?

 

Meepraten over gratis foto websites ? Laat hieronder een reactie achter.

 

 

 

 

 

De Ondernemende Vrouw Pinterest