hoe ik mijn omzet verdubbel uit instagram

Hoe ik mijn omzet verdubbel uit Instagram

Social media; In deze tijd kan en wil bijna niemand, en zeker niet als ondernemer, nog zonder. Hoe ik mijn omzet verdubbel uit Instagram? Met een paar simpele tips kun je flink wat resultaat halen uit jouw Instagram pagina! Facebook en What’s app zijn nog steeds de allergrootste social media kanalen. Daar ligt komende jaren nog veel omzet voor het oprapen. Maar Instagram is keihard aan het groeien. Zorg dat je ook bij deze groei bent want ook jij kunt, met onderstaande tips, je Instagram explosief laten groeien!   Lees hieronder verder hoe ik mijn omzet verdubbel uit Instagram.

 

hoe ik mijn omzet verdubbel uit instagram

Tip 1 hoe ik mijn omzet verdubbel uit Instagram: Je Bio

Alles in dit leven begint met een eerste kennismaking. Zo ook op Instagram. Zorg dat je bij “je eerste kennismaking” een goeie indruk achter laat. Als je een goeie indruk achter laat wil diegene aan de andere kant vanzelf meer over je weten. Zijn of haar interesse is gewekt. Je bio en feed worden vervolgens bekeken en, als deze goed zijn, spat de liefde ervan af. Van liefde komt houden van en het begin is gemaakt om jouw product of dienst aan te gaan bieden.

Tip 2: Actie tegenover Reactie

Wat Instagram fijn vindt is dat je iedere dag je Instagram account opent en je tijdlijn (feed) doorleest. Eigenlijk hoef je alleen maar oprechte interesse te tonen, dan maak je Instagram happy. Stel een open vraag in een reactie. Like en reageer op minimaal 10 foto’s. Easy toch!

Tip 3: Maak gebruik van de app functie van Instagram

Wil je dat Instagram jou beloont? Gebruik de PB-functie van Insta als je een vriend, vriendin, kennis of zakenrelatie wilt appen. Of je nu voor WhatsApp kiest of Insta, voor jou maakt het eigenlijk niet uit. Het is enkel een kwestie van jezelf aanwennen om de PB-functie van het Instagram platform te gebruiken in plaats van WhatsApp. Bovendien zal Insta je gaan belonen, voor het gebruik van hun platform, in de vorm van meer bereik.

Tip 4: Gebruik Hashtags in je Stories

Heb jij het nut van het plaatsen van stories al ontdekt? In mijn geval komt zowat 80% van mijn klanten door het plaatsen van Insta stories. Ik plaats iedere dag zo’n 5 foto’s in mijn stories en zet bij minimaal 2 daarvan een #. De # wissel ik steeds af zodat ik na een paar weken precies kan zien welke # het meeste oplevert. Door het plaatsen van stories krijgen mijn volgers een betere indruk van “mijn leven” en kunnen ze me beter leren kennen.

 

Lees meer over Instagram stories maken: klik hier

 

Tip 5: Nep Accounts

Blokkeer nep accounts. Hoe vervelend je het ook vindt om je jarenlang opgespaarde volgers te checken en eventueel te verwijderen, Instagram zal je belonen met meer bereik als je nep accounts verwijderd. Trek een paar uur uit om al je volgers te doorlopen en check daarna ieder dag je nieuwe volgers. Heb je een volger uit het buitenland te pakken? Of een bedrijf met mega veel volgers maar met maar een paar posts? Kijk dan even kritisch want grote kans dat je te maken hebt met een nep account. Bedenk of je volger ooit een klant van je zal worden. Zo niet, blokkeer deze accounts dan meteen en Insta zal je met zekerheid belonen met meer bereik.

 

Lees meer: handige tips voor vrouwelijke ondernemers. klik hier

 

Wil jij omzet uit Instagram?

De Ondernemende Vrouw biedt een aantal trainingen aan. De online training start op het moment dat jij dit wilt. Je vindt de online Instagram of Facebooktraining hier. Liever een groepstraining om aan jouw instagramstrategie te werken? Nieuwe Instagramtrainingsdata staan online.

 

Shopping tips voor ondernemende vrouwen

  1. Leesboeken op Bol.com
  2. Woonaccessoires: de laatste trendy accessoires vind je hier 
  3. Tips om beter te kunnen slapen.
  4. De trainingen die ze wil gaan volgen bij De Ondernemende Vrouw

 

Trainingen van De Ondernemende Vrouw

Al mijn online trainingen vind je via deze link: instagram trainingsdagen

Alle ondernemerstrainingen deel ik via mijn Instagram stories en feed. Je vindt De Ondernemende Vrouw op Instagram.

De Ondernemende Vrouw op Pinterest