Hoe krijg je meer bereik op Instagram

Hoe krijg je meer bereik op Instagram?

Deze vraag wordt me elke keer weer gesteld tijdens een live Instagramdag. En ik vond het tijd om hier nu een blog over te schrijven. Want de vraag: “hoe krijg je meer bereik op Instagram” is een vraag die veel vrouwen bezighoudt.

Wat vindt Instagram fijn om jou meer bereik op Instagram te geven?

Instagram vindt afwisseling heel fijn. Als je alleen maar posts in je feed post dan vind Instagram je al snel heel erg saai.

Post je daarentegen ook nog wel eens iets in je stories dan begint Instagram je al iets leuker te vinden. Het wordt al beter hé?

Maar als jij nu regelmatig afwisselt dan ben je echt dé bom voor Instagram. En met afwisseling bedoel ik dat je ook regelmatig een Reel of IGTV post. Dan vindt Instagram je echt fan-tas-tisch. Dit alles kun je verwerken in een contentkalender.

Wat is een contentkalender?

Een contentkalender is niks meer en niks minder dan een planning waarin jij aangeeft op welke dag je wat gaat doen op Instagram.

Heb jij nog geen contentkalender? Ga er van mee werken want dat geeft je echt veel minder stress. Een ander groot voordeel is dat, als je werkt met een contentkalender, je nooit meer stress ervaart omdat je niet weet waarover je moet schrijven.

Ook als je een nieuwe dienst gaat lanceren of een nieuwe collectie gaat presenteren is een contentplanning zo fijn en gaat je echt helpen.

Zal ik jou helpen met jouw contentplanning voor komend half jaar? Ik heb een online training over een contentplanning opgenomen en daarin leg ik het jou stap-voor-stap uit.

 

Blogs over Instagram

Op mijn website vind je ruim 100 blogs over Instagram en ondernemen.  In de vorige zin zit een link verwerkt om op de blogs te komen.

 

Mijn online cursussen over Instagram

Mijn cursussen zijn al te koop vanaf € 14,95. Je vindt alle cursussen over Instagram als je op de link klikt in deze zin. De laatste nieuwe cursus is over het kopen van een vakantiehuis als investering.

 

Mijn live trainingsdagen over Instagram

Wil je liever live een cursus volgen? Ik geef een aantal keer per jaar live trainingsdagen welke je alleen of in een groep van ondernemers kunt volgen. Alle nieuwe data voor de live trainingsdagen over Instagram vind je door op de link in deze zin te klikken.

 

 

Volg jij mij al op Instagram?

Dagelijks deel ik tips om te groeien op Instagram en ondernemerstips: check hier Instagram van De Ondernemende Vrouw

 

Of luister mijn podcasts voor ondernemersinspiratie

Podcasts De Ondernemende Vrouw op Spotify

Podcasts De Ondernemen Vrouw op iTunes