wat maakt instagram hot

Wat maakt Instagram hot?

Instagram is booming maar wat maakt Instagram hot?. Er is geen social media kanaal dat zo hard groeit als Instagram. Als je nu niet instapt in de Instagramtrein dan kom je er nooit meer tussen.
Instagram is anders dan alle andere social media kanalen. Bij Instagram draait alles om een mooie feed. Jouw feed (lees: jouw tijdlijn) is een etalage van jouw bedrijf. Een aantal jaar geleden had ik nog een fysieke winkel en we probeerden elke maand iets prachtigs van onze etalage te maken. Mensen moesten zich echt verwonderen en verbazen als ze voor de etalage stonden. We maakten mensen lekker zodat ze naar binnen zouden komen. Zo werkt dat eigenlijk ook met jouw website. Lees hieronder alles over wat maakt Instagram hot.

Van verliefdheid naar houden van & wat maakt Instagram hot

In eerste instantie zal iemand verliefd op jou worden. Door een bericht dat je ergens geplaatst hebt, of een filmpje dat je opgenomen hebt. Na een tijdje gaat iemand echt van je houden. Iemand wil alles van je weten. Hoe jij jouw bedrijf runt, hoe je praat, wat je passie is en drijfveer is.
Zo gaat dat ook op Instagram. Iemand heeft de intentie om verliefd op jou te worden en kijkt als eerste naar jouw bio en scrollt direct door naar jouw tijdlijn (feed). Als dat allebei niet klopt, dan zal diegene jou nooit gaan volgen.

Verschil tussen feed en stories

In jouw feed plaats jij jouw allermooiste foto’s. Plaats in je feed geen foto’s waar je niet tevreden over bent, Die feed moet mensen overtuigen om verliefd op jou te worden. Als je gaat daten, trek je ook je mooiste kleren aan toch? Daar ging je toch ook niet naartoe op oude schoenen en een vies jurkje. Je laat je toch ook van je allermooiste kant zien? Dat doe je dus ook op Instagram.

Je bent écht te laat

Als je nu niet instapt op Instagram dan ben je écht te laat. De Instagram trein rijdt en jij bent nergens op een station ingestapt.
Dat kun je echt nooit meer inhalen. Kom nu in actie voordat het echt te laat is.

Wil jij meer weten over Instagram?

Ik organiseer heel veel Instagram trainingen. Van trainingen die je online kunt volgen tot groeidagen waarin we echt samen aan je bedrijf gaan werken. Jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen.
Lees meer: Online Instagram training volgen in 5 dagen van De Ondernemende Vrouw
Lees meer: Masterclass Instagram van De Ondernemende Vrouw
Lees meer: Adviesdag 1 op 1 Instagram om samen jouw Insta een boost te geven
Ondernemende groet,
Angeliek Nelissen