wat moet ik nu weer plaatsen op Instagram

Wat moet ik nu weer plaatsen op Instagram?

Als je jouw bedrijf met enige regelmaat wilt promoten op Instagram, is het noodzaak om creatief te zijn met jouw content. Als je voor jezelf een contentkalender maakt, dan zul je zien dat dit veel gemakkelijker gaat. Het is niet erg als je regelmatig de strekking van je post hetzelfde houdt maar dan met andere content. Wat moet ik nu weer plaatsen op Instagram is vanaf nu verleden tijd. Hieronder geef ik je inspiratie. Leer hieronder mijn tips over wat moet ik nu weer plaatsen op Instagram?

 

wat moet ik nu weer plaatsen op Instagram

 

tip 1: To do | Wat moet ik nu weer plaatsen op Instagram?

Omschrijf hoe jouw (werk) week eruit gaat zien. Ga je jouw website vernieuwen dan maak je jouw lezer alvast nieuwsgierig. Of misschien heb je een afspraak bij een nieuwe klant. Mensen die jou volgen, vinden het leuk om meegenomen te worden in jouw week.

 

tip 2: Wie ben ik

Stel jezelf regelmatig voor aan jouw volgers. Wat kenmerkt jou als ondernemer maar ook als persoon. Omdat de lezer zich met jou wil identificeren zal deze ook verbinding met jou voelen als jij over jouw struggles schrijft. Heb je deze struggles opgelost? Beschrijf dan hoe je dat gedaan hebt. Zorg ervoor dat je inspirerend bent.

 

tip 3: Favoriete boek / podcast / training

Heb jij onlangs een geweldige training gevolgd die jouw bedrijf echt heeft laten groeien. Noem deze dan en vergeet vooral niet het bedrijf te taggen. Dit levert jullie allebei meer bereik op. Luister jij elke dag tijdens jouw wandelrondje met de hond of sportieve uurtje een podcast? Noem de podcast en vraag om interactie aan jouw lezers. Sluit jouw post af met: “wat is jouw favoriete podcast?”.

 

tip 4: Review van een tevreden klant

Plaats een review van een tevreden klant in jouw feed en tag de klant hierbij. Je wordt geloofwaardiger als andere volgers kunnen zien wie zeer tevreden over jouw werk is geweest. Ik zie wel eens reviews voorbij komen zonder naam. Niet doen. Dit vermindert de geloofwaardigheid van de review. Deze kun je immers zelf geschreven hebben.

 

tip 5: Wat nog meer

Als je op de dag van jouw post, stories maakt die bij jouw post horen, zul je meer lezers op de post krijgen. Neem ze mee in de flow van stories. Maak ze nieuwsgierig.

Vergeet niet om elke post op jouw feed af te sluiten met een open vraag. Zo ontstaat interactie met jouw doelgroep. En dat is nu precies wat Instagram graag wil. Het is een social media kanaal. Ben dus ook sociaal.

 

Lees meer:

  1. verdubbeling van mijn omzet via Instagram
  2. waarom is Instagram nu zo populair?
  3. tips voor het maken van Instagram stories

 

Shoppingtips:

 

Heb jij tips over wat moet ik nu weer plaatsen op Instagram? Stuur ze me toe en ik neem ze graag op in dit blog.