Wat mijn relaties over mij vertellen


De ondernemende vrouw
5.0
aangedreven door Facebook
Inge Dekkers
Inge Dekkers
2019-11-02T15:32:46+0000
Ik volgde de online Instagram training. In 5 dagen alle tips en tricks en vooral heel veel informatie om mee aan de slag te gaan! Geen poespas, gewoon duidelijke taal en een heldere uitleg. Op naar nog meer groei op Instagram!lees meer
Bianca Boscher
Bianca Boscher
2019-10-31T19:53:06+0000
Vandaag 2x de instagram training gevolgd! Veel nieuwe dingen geleerd, dankjewel 👍🏼
Laura Berkhout
Laura Berkhout
2019-10-31T16:56:53+0000
Laatst een online Instagram training gevolgd bij de ondernemende vrouw en onwijs geïnspireerd geraakt om aan de slag te gaan! Ik zou het daarom iedereen aanraden om een training te volgen bij Angeliek.lees meer
Simone Op T Hoog
Simone Op T Hoog
2019-10-31T08:36:46+0000
Gisteren de online instagram training van Angeliek gevolgd. Ondanks dat ik zelf al best een tijdje actief ben op instagram toch weer een boel handig tips gehoord! Als je meer wil leren over social media is Angeliek zeker een aanrader. Ze heeft een groot aanbod aan trainingen en wat ik heel fijn vind: ze kan het uitleggen in Jip en Janneke taal en heeft het zelf allemaal ook echt getest/mee gewerktlees meer
Jacquelien Verbakel
Jacquelien Verbakel
2019-10-30T20:40:59+0000
Ik heb net een online instagram training gevolgd. Op instagram ben ik echt nog een groentje..maar door haar tips kan ik zeker al veel toepassen!! Sinds Angeliek haar verhaal is komen vertellen op ons netwerkontbijt ben ik haar gaan volgen. Angeliek, je bent zeer inspirerend!lees meer
Mandy van Oijen
Mandy van Oijen
2019-10-24T13:55:53+0000
Ik heb onlangs een masterclass gevolgd in affiliatemarketing en dropshipment. Angeliek is een hele fijne vrouw. Het voelde gelijk vertrouwd. Wat heel fijn is dat je gelijk informatie op maat krijgt. Ook al zit je met meerdere ondernemers bij elke tip die ze geeft helpt ze iedereen gelijk om het bij hem of haar toe te passen. Ze verdiept zich ook van te voren in jou bedrijf en geeft je achteraf zelfs nog extra tips mee. Mocht je twijfelen om een masterclass af te sluiten? Niet doen! Het is het echt waard. Ik ben gelijk aan de slag gegaan met haar tips en ik merk echt wel al verschil! Ik heb wel eens vaker cursussen gevolgd, maar daar haalde ik eigenlijk nooit uit wat ik nodig had. Angeliek heeft me echt overtuigd dat er wel goede masterclasses gegeven kunnen worden. Ik kom zeker bij je terug!lees meer
Klaske Talen de Boer
Klaske Talen de Boer
2019-10-22T07:46:36+0000
Ik heb de cursus online training instagram gedaan en ben zeer enthousiast!!! Op een leuke en boeiende manier wordt het verteld en je kunt het meteen in praktijk brengen. Als je twijfelt zeg ik DOEN!!lees meer
Ankie Jacobs-Pennings
Ankie Jacobs-Pennings
2019-10-21T12:27:51+0000
Onlangs volgede ik de masterclass Affiliatemarketing en Dropshipment. Een hele interesante masterclass. De informatie is op maat en direct toepasbaar. Zelf ben ik nu volop bezig om partners te zoeken op basis van dropshipment. Voordat ik deel nam aan de masterclass heb ik een vrijblijvend skypegesprek met Angeliek gevoerd om er zo achter te komen of de masterclass ook echt iets voor mij is. Super fijn natuurlijk! Ik in het verleden wel eens een cusus of masterclass gevolgd wat uitelindelijk toch niet 'mijn ding' is. Super zonde natuurlijk. Door het skypegesprek wist ik dat het een goede keuze was om deel te mogen nemen aan de masterclass. Het moraal van het verhaal is dan ook dat Angeliek echt voor je klaar staat en je goed wil informeren. Zelfs als je de masterclass gevolgd hebt en je hebt nog vragen kun je bij haar terecht.lees meer
Hilgonda Mons
Hilgonda Mons
2019-10-01T23:05:15+0000
Een week geleden volgde ik een adviesdag bij Angeliek om meer omzet te halen uit mijn Instagram account. Met veel enthousiasme vertelde ze daarover en geeft ze nuttige adviezen waar ik wat mee kan. Het fijne aan Angeliek is, dat ze daarna ook nog voor je klaar staat als je een vraag hebt. Ik vond het zeker de moeite waard en ga hier ook een vervolg aan geven.lees meer
Peggy Saris
Peggy Saris
2019-09-26T19:26:47+0000
23 september heb ik een intensieve Instagram training gevolgd bij Angeliek. Ik vond deze zeer leerzaam! Heb hierdoor veel inzichten gekregen voor mijn zakelijke Instagram. Ook prive heeft het me geïnspireerd! Wat is deze dame een fijn persoon. Ik ga zeker nog eens van haar diensten gebruik maken.lees meer
Karin Loeff
Karin Loeff
2019-09-20T17:46:05+0000
Mooie tips gehad over hoe ik Instagram beter kan toepassen!
Deco Asten
Deco Asten
2019-08-29T10:21:31+0000
Vorige week hebben wij een super interessante Facebook training gehad van Angeliek. We hebben ontzettend veel geleerd en zijn hier direct enthousiast mee aan de slag gegaan. We zien nu al resultaat!lees meer
Karine van den Noort
Karine van den Noort
2019-04-26T18:11:40+0000
Ik heb een 1-op-1 adviesdag van Angeliek geboekt en heb heel veel inspiratie maar ook 'moed' gekregen om van mijn online marketing een succes te maken. Super zinvol, juist omdat Angeliek vertelt uit haar eigen ervaring en heel praktisch blijft. Echt je investering waard!lees meer
Mirella Mesu
Mirella Mesu
2019-04-08T18:38:10+0000
Ik heb vandaag weer een coachingsdag gehad van Angeliek. Met een hoofd vol tips en inspiratie weer vertrokken. We hebben ook gewerkt aan een strategie voor een nieuwe weg die ik ga inslaan voor mijn bedrijf. Angeliek is een vakvrouw die weet waar ze over praat.lees meer
Rachel Ernest
Rachel Ernest
2019-03-22T11:07:19+0000
Verfrissend, spontaan, leerzaam, motiverend en een echte aanrader als je meer met je social media wil bereiken. Nu kan ik nog meer travellers inspireren 👍🏼 groetjes,@TRVLinspiratorlees meer
Kaat Kaatje
Kaat Kaatje
2019-03-19T08:35:29+0000
bedankt voor de goede tips en adviesen. mocht iemand ooit vragen hoe kan ik nu groeien of wat kan ik beter doen. zeg ik de ondernemende vrouw weet raad. echt super top hoe jij het uitlegt en overbrengt. liefs kaatjes keukenlees meer
Ediënne van Bommel
Ediënne van Bommel
2019-03-18T08:36:34+0000
Leuke Challenge en goed tips ontvangen en heel veel nieuwe volgers. Dank je wel!
Jessica van Strien
Jessica van Strien
2019-03-17T11:09:40+0000
Veel geleerd in de Challenge van 5 dagen. Praktische tips, in heldere taal, waar je meteen mee aan de slag kunt. Bedankt Angeliek!lees meer
Tamara van Dijk
Tamara van Dijk
2019-03-16T20:27:13+0000
Wat een leuke week heb ik gehad met Angeliek en 300 andere deelnemers aan haar Facebook Challenge. Op afstand maar toch super persoonlijk en enorm leerzaam. Ik blijf De Ondernemende Vrouw zeker volgen wacht met smart op de komende challenges. Groetjes Tamara van Happy Little Stomachlees meer
Ilse Beks
Ilse Beks
2019-03-16T20:23:08+0000
Super fijne tips gehad tijdens de Challenge: do's & dont's om een hoger bereik te krijgen. Ik volg je nog maar kort, Angeliek, maar ik weet zeker dat ik je nog langer ga volgen. Groet, Ilse Beks Dit is Ilse interieuradvieslees meer
Marrêt Van Den Heuvel-van Gool
Marrêt Van Den Heuvel-van Gool
2019-03-16T13:55:12+0000
Praktische tips, en ze haalt je uit je comfort zone, wat soms nodig is om verder te komen! Erg enthousiaste vrouw die energie geeft. Angeliek Nelissen bedankt voor de challenge!lees meer
Ton Ouwehand
Ton Ouwehand
2019-03-16T09:47:18+0000
Wat een keileuke challenge heb ik bij je gevolgd. Goede tips in heldere taal. Mijn bereik op Facebook is enorm gegroeid. ik heb weer zin en inspiratie om mijn pagina te vullen. dank je wel 😘lees meer
Caroline Jans
Caroline Jans
2019-03-16T08:58:36+0000
Net de 5 daagse challange gevolgd, super fijn voor onze Bakkerij Goedbrood. Dank je wel
Jolanda Robben
Jolanda Robben
2019-03-16T08:45:45+0000
Ik heb afgelopen week mee gedaan met de cursus voor Facebook . Ik heb er enorm veel van geleerd. Ik heb nog niet alles gedaan wat we moesten doen ivm ziekte. Wel heb ik iedere dag iets geplaatst . Ik heb nu een bereik van 323 en dat was maandag 0. Super goed en hartelijk bedankt. Pedicure Jolanda Robbenlees meer
Milena Magdalena
Milena Magdalena
2019-03-16T07:30:08+0000
Afgelopen week meegedaan aan de Facebook challenge van de Ondernemende Vrouw. Er leerzaam en zeker nieuwe ideeën opgedaan.Echt een aanrader! Tijdens de challenge heb ik veel geleerd over het slim gebruik maken van social media. Erg blij met het resultaat. Bedankt Angeliek.lees meer
Simone Schutte
Simone Schutte
2019-03-16T07:14:11+0000
Deze week handige en bruikbare tips mogen ontvangen voor Zusje-van. Ga deze zeker gebruiken. Bedankt!
Anneke van der Lee-Grobben
Anneke van der Lee-Grobben
2019-03-16T07:11:38+0000
Afgelopen week kregen we zomaar 5 dagen lang gratis tips hoe we ons bedrijf op Facebook groter konden maken. En dat ook nog eens op een hele duidelijke manier uitgelegd, super!!lees meer
Mariska van Zanten
Mariska van Zanten
2019-03-15T18:50:05+0000
Wat super fijn je challange over Facebook gevolgd te hebben. Je legt alles zo rustig en duidelijk uit Hartelijk bedankt.lees meer
Nicole van Seggelen-Comperen
Nicole van Seggelen-Comperen
2019-03-15T18:03:52+0000
Afgelopen week meegedaan aan de Facebook challenge. Praktische tips gekregen om meer likes te krijgen op mijn bedrijfspagina. Erg blij met het resultaat (nu al). Echt een aanrader!lees meer
Daisy De Vos Burchart
Daisy De Vos Burchart
2019-03-15T14:10:21+0000
Ik heb de afgelopen week meegedaan aan de Facebook Challenge van de Ondernemende Vrouw! En wat heb ik daar veel van geleerd! Ik had Facebook oppakken op het lijstje staan en met de tips die ik de afgelopen week gekregen heb, kan ik zeker doorzetten met de stijgende lijn! Meid, je bent echt een inspiratiebron en een goed voorbeeld voor anderen! Ik kan iedereen aanraden om bij jou trainingen te gaan volgen!lees meer
Carina de Geus
Carina de Geus
2019-03-15T13:13:08+0000
Wat een fijne tips deel je Angeliek! De Facebook challenge was erg leerzaam en leuk omgaan mee te doen. Ik ga er zeker mee door!lees meer
Nathalie Mandemaker
Nathalie Mandemaker
2019-03-15T09:33:53+0000
Volg je al een tijdje en wat een leuke tips en inspiratie krijg ik van jou👏🏻! Ik ben zelfs gewoon Live gegaan van de week en dat was toch wel even een dingetje hoor haha! Ik blijf je lekker volgen en hoop nog een hoop te leren met mijn groeiende bedrijf💪🏼. Keep up the good work🤗lees meer
Sanne van Paassen
Sanne van Paassen
2019-02-26T20:28:09+0000
Wat heb ik veel waardevolle inzichten gekregen tijdens de VIP training over SEO/bloggen met Angeliek Nelissen. Ik weet nu hoe ik mijn website beter vindbaar kan maken in google. Erg praktische tools en inzichten! Niet alleen zeer praktisch, ook erg gezellig! Een training met Angeliek is echt om aan te raden!lees meer
Nadia Lahpor-Hesse
Nadia Lahpor-Hesse
2019-02-21T07:59:02+0000
Met onze blogs zijn Angeliek en ik een leuke samenwerking aan gegaan! Een erg leuke samenwerking, met een goede en snelle communicatie en een leuk eindresultaat! 🙂lees meer
Daniëlle Schimmel
Daniëlle Schimmel
2019-02-20T19:47:27+0000
In de afgelopen tijd heb ik ontzettend veel van Angeliek geleerd over Facebook en Instagram. Ik ben er mee aan de slag gegaan en zie duidelijk resultaat. Dankjewel voor je tips en dat je je zo inzet voor anderen! 😘 Ga zo door.lees meer
Chantal Broeksteeg
Chantal Broeksteeg
2019-02-13T20:51:05+0000
Ik heb vorige week maandag de training instagram gevolgd bij Angeliek. Het was een ontspannen, gezellige en vooral erg leerzame ochtend. Veel goeie tips gekregen waar ik nu iedere dag mee aan de slag ga. Dank je wel Angeliek!lees meer
Steffie Keukens
Steffie Keukens
2019-02-06T14:18:57+0000
Ik heb vorige week de Instagram training bij Angeliek gevolgd. En ik ben echt super enthousiast. In de drie uur training heb ik echt bruikbare tips ontvangen om te gebruiken voor de instragram van mijn diëtistenpraktijk. En met resultaat! Waar ik normaal een bereik had van een kleine 100 accounts, heb ik gister 1800 accounts bereikt door een geposte foto 💪😁 Ik kom zeker terug voor een blog masterclass bij De Ondernemende Vrouw. Bedankt Angeliek.lees meer
Miriam Hersmis
Miriam Hersmis
2019-02-06T13:05:35+0000
Afgelopen donderdag een masterclass pintrest en instagram gevolgd bij Angeliek. Absoluut een aanrader. Veel tips en trucs waar ik zeker wat mee kan. Ga zeker ook nog de FB dag volgen. En nu maar aan de slag met alle informatie!lees meer
Margot Cleutjens
Margot Cleutjens
2019-02-05T20:51:09+0000
Fijne, praktische tips waar je direct iets mee kunt!
Patricia François-Braat
Patricia François-Braat
2019-02-04T13:29:53+0000
Ik heb vanmorgen een training Instagram bij Angeliek gevolgd. Aangezien ik een eigen Reisburo heb en graag het een en ander wil delen met mijn volgers/klanten, zoals bijvoorbeeld mooie sfeerbeelden van prachtige bestemmingen. Ook ga ik regelmatig op studiereis om landen/bestemmingen nog beter te leren kennen om zo weer een goed en passend advies te kunnen geven. Tijdens zo'n studiereis leek het mij ook heel erg leuk om volgers mee te nemen op mijn reis. Maar HOE? Ik wilde niet zomaar in het wilde weg iets op Instagram gaan plaatsen en zag toen de helpende hand voorbij komen DE ONDERNEMENDE VROUW ANGELIEK! Een ondernemende vrouw ten top! Wat een energie en kennis heeft Angeliek en dat weet ze heel goed over te brengen. Ik dacht dat het alleen maar een kwestie was van leuke foto's plaatsen, maar niets is minder waar! Er zit veel meer achter en dat leer je dus allemaal op een heel relaxte manier, in een mooie en inspirerende omgeving onder het genot van een kopje koffie/thee met wat lekkers. Angeliek, bedankt voor jouw goede adviezen!!!lees meer
Monique Santegoeds
Monique Santegoeds
2019-02-04T12:51:20+0000
Als je net als ik helemaal niets begrijpt hoe Instagram werkt, volg dan een workshop bij Angelique. Kom erachter dat het niet zomaar een kwestie is van plaatjes plaatsen! Strategie is toch wel heel belangrijk! Dus ja een echte aanrader! Bedankt Angeliquelees meer
Chantal Buitink-Peters
Chantal Buitink-Peters
2019-01-28T16:01:22+0000
Training facebookmarkerting is een echte aanrader. Angeliek is een hele leuke vrouw en écht bereid je te helpen te groeien op Facebook! Super veel aan deze training gehad! Een echte aanraderlees meer
Annemieke Huising
Annemieke Huising
2019-01-28T16:00:06+0000
Vandaag een Facebook dag gevolgd bij Angeliek! Wat heerlijk om naar buiten te lopen met content voor de komende tijd. Kunnen we weer mooi mee vooruit. 💪 Super fijn en persoonlijk.lees meer
Sara Meulenbroeks Vd Horst
Sara Meulenbroeks Vd Horst
2018-12-19T11:22:51+0000
Eergisteren ging mijn website www.sarameulenbroeks.nl live. Samen met Angeliek ben ik een traject aangegaan om me als zelfstandig ondernemer neer te zetten. We hebben de strategie bepaald en structuur aangebracht. Er is een website gemaakt en de zoekwoorden zijn bepaald. Angeliek heeft me persoonlijke SEO training voor blogs gegeven en geleerd hoe ik social media moet inzetten. Ze zal me de komende 12 maanden gaan coachen zodat ik verder kan groeien met mijn bedrijf. Ik ben heel tevreden over onze samenwerking. Angeliek, dankjewel!lees meer
Nienke Pijpers
Nienke Pijpers
2018-11-22T19:54:34+0000
Inspirerende masterclass Instagram gevolgd voor Savant. Binnenkort wil ik het graag in de praktijk gaan brengen. Heel veel bruikbare tips ontvangen. Bedankt daarvoor!lees meer
Joyce Vloet
Joyce Vloet
2018-11-22T17:20:21+0000
Inspirerende vrouw, haar enthousiaste verhaal geeft energie. Bedankt voor de adviezen
Kim Aldenzee
Kim Aldenzee
2018-11-22T17:18:51+0000
@teamkappersdeurne was vandaag bij de masterclass Instagram. Super leerzame dag en heel veel fijn tips om toe te passen. De fijne ongedwongen sfeer en enthousiasme van angeliek. Gewoon Top!lees meer
Elmie Reinders
Elmie Reinders
2018-11-05T11:20:59+0000
Hele duidelijke uitleg gekregen van Angeliek hoe ik het beste om kan gaan met mijn content calender. Super leerzaam, zeker een aanrader!lees meer
Sabine Verbeek
Sabine Verbeek
2018-10-10T08:36:08+0000
Ik volgde de Masterclass Bloggen bij Angeliek en deze zat vol met eye-openers! Hoe werkt Google? Hoe bouw je je teksten voor je website en blog? Dat weet ik nu en ik heb nog veel werk te doen! Maar dit gaat zeker weten zorgen voor meer zichtbaarheid en succes.lees meer
Melissa De Rechter
Melissa De Rechter
2018-10-10T06:27:47+0000
Ik heb op maandag 8 okt de masterclass bloggen en hoger in Google gevolgd bij Angeliek. Ondanks dat ik, als startende ondernemer, nog niet blog en nog geen website heb, kon het ik goed volgen en was het een waardevolle bijeenkomst voor mij. Ik kan nu met concrete en praktische tips mijn bedrijf verder gaan uitbouwen. Dank Angeliek!lees meer
Lieke Hurkmans
Lieke Hurkmans
2018-10-09T08:29:18+0000
Op maandag 9 okt Masterclass Bloggen gevolgd bij Angeliek. Ik wist niet zo goed wat ik kon verwachten, maar ze heeft me verast met haar persoonlijkheid en haar kennis op het gebied van Social Media. Wat een power vrouw, eerlijk, oprecht en meedenkend. Hier heb ik als ondernemer heel veel aan. De ervaring die zij meeneemt uit de praktijk en nog steeds heeft is zo belangrijk. Ze weet waar ze over praat en kan dat goed overbrengen. Ik als startende ondernemer heb hier veel van geleerd en kan het nu gaan toepassen in de praktijk! Heerlijk gevoel... en zin om meer van haar te leren!lees meer
Annie van den Boomen
Annie van den Boomen
2018-09-27T17:46:51+0000
Angeliek, dank voor de inspirerende adviesdag. Je enthousiasme werkt aanstekelijk, je advies en tips kan ik direct toepassen in de praktijk.lees meer
Arja Teunissen
Arja Teunissen
2018-09-26T19:07:35+0000
Angeliek is een super inspirerende vrouw, ik hoop net als haar 15 jaar vol passie succesvol te mogen blijven ondernemen! Wat een energie! En mooie ideeën! Ik raad haar zeker aan! Eerlijk en puur, dat is waar ik van hou! Want daar heb je het meeste aan. Bedankt Angeliek voor de fijne mailwisselingen en samenwerking! Tot horens! Liefs Arja Teunissenlees meer
David Jansen
David Jansen
2018-09-25T12:01:23+0000
Angeliek, heel erg bedankt voor de gezellige, leerzame en inspirerende cursus van gisteren. De interessante en nuttige tips die je me gisteren geleerd hebt gaan zeker van pas komen. Het enthousiasme en de fijne sfeer die jij brengt tijdens je cursus is heel aangenaam. De naam De ondernemende vrouw is je op het lijf geschreven!lees meer
Jette van Dam - Pouls
Jette van Dam - Pouls
2018-09-25T07:04:31+0000
Gisteren heb ik een erg inspirerende adviesdag gevolgd bij Angeliek van De ondernemende vrouw. Haar enthousiasme, en kennis hebben ervoor gezorgd dat ik weer met nieuwe energie en ideeën vooruit kan!lees meer
Elle Timmermans
Elle Timmermans
2018-09-24T19:47:14+0000
Vandaag een hele leuke inspirerende adviesdag gehad! Veel geleerd en weer helemaal zin om er mee aan de slag te gaan op social media.. Dankjewel Angeliek voor alle tips en je enthousiasme als ondernemer Kijk nu al uit naar de andere cursus dagen!lees meer
Jacqueline Rooijakkers
Jacqueline Rooijakkers
2018-08-30T19:38:27+0000
Aspergetij was vandaag bij de adviesdag om te kunnen groeien op FB en Instagram. Met een mega vol hoofd boordevol tips & tricks kunnen we aan de slag, dus missie meer dan geslaagd! Laat maar komen al die volgers, we zijn er klaar voor! Super bedankt Angeliek Nelissen dat je al je ervaringen wilde delen op een boeiende en goedverzorgde wijze.lees meer
Anke Kraus
Anke Kraus
2018-08-30T15:42:48+0000
Angeliek is een kei in social media en geeft je veel nuttige tips en trics. Ze denkt met je mee en is persoonlijk betrokken wat ik erg op prijs stel.lees meer
Dennis Verbakel
Dennis Verbakel
2018-08-30T15:42:28+0000
Super interessante workshop gevolgd om Facebook in te zetten voor je bedrijf. Bedankt Angeliek
Maike van Heusden
Maike van Heusden
2018-07-25T09:58:56+0000
Voor de site Kus Terug mocht ik voor Angekiek een blog schrijven over mijn bedrijf de Lumies. Ik wist nooit zo heel goed of bloggen wel echt iets op zou leveren voor je website bezoeken, tot ik vandaag mijn cijfers zag. Een stijging van 38%, WAUW! Angeliek weet echt heel goed wat werkt en op welke manier. Nogmaals dank voor deze samenwerking. Echt heel gaaf!lees meer
Suzanne Van Kesteren-Steehouder
Suzanne Van Kesteren-Steehouder
2018-07-25T09:06:56+0000
Vorige week een (gewonnen) sessie met angeliek gehad via Skype voor de facebook pagina. Wat krijg je veel inspirerende tips en knowhow tijdens zo'n gesprek! Angeliek is super enthousiast en brengt dit op een succesvolle manier over! Als er eerdaags een training komt die bij mijn doelen aansluit, dan haak ik zeker aan!lees meer
Bianca Looymans
Bianca Looymans
2018-07-18T08:03:36+0000
Al een tijdlang wist ik dat er een nieuwe website moest komen maar ik zag er best tegenop. Mijn website was onoverzichtelijk en traag en werd niet gevonden in Google. Mijn website werd ook niet onderhouden met de nieuwste updates waardoor deze ook doelwit kan zijn voor hackers. Totdat Angeliek met haar nieuwe concept kwam. Ik heb daar in een groep mijn eigen website in 1 dag gebouwd. Ik had een duidelijk plaatje voor ogen en zo is het ook helemaal geworden. Ook vind ik het heel fijn dat nu alle technische zaken zoals updates en wettelijke veiligheidscertificaten ondergebracht zijn bij De Ondernemende Vrouw. Ik heb daar nu geen omkijken meer naar en kan doen wat ik heel erg leuk vind nl. mijn winkel in trendy kleding en schoenen runnen in het centrum van Someren.lees meer
Mirella Mesu
Mirella Mesu
2018-07-05T15:57:21+0000
Ik heb een social media training gevolgd bij Angeliek. Ik heb zoveel inspiratie en praktische tips gekregen waar ik meteen mee aan de slag kan! Ik kan Angeliek bij iedereen aanbevelen.lees meer
Joey Shenna Folman-Stuart
Joey Shenna Folman-Stuart
2018-07-01T19:18:34+0000
Rachel van Asten
Rachel van Asten
2018-06-29T10:13:26+0000
Gisteren een prettig gesprek gehad met Angeliek! Ik, als saxofonist met 0,0 inspiratie om een facebookpagina bij te houden, was heel benieuwd hoe je een succesvolle pagina kan krijgen. Ik heb een half uur lang tips ontvangen en ga daar binnenkort mee aan de slag! Super benieuwd wat het gaat worden. Bedankt Angeliek, we gaan het zien 😀lees meer
John Vriens
John Vriens
2018-06-22T13:20:26+0000
Angeliek je bent een vakvrouw met veel ervaring ! Veel geleerd tijdens de social media training. Kortom echt een aanrader voor iedereen die daar behoefte aan heeft. groet Suzanlees meer
Judith Pardoel
Judith Pardoel
2018-06-20T11:00:54+0000
Angeliek is een heerlijke en eerlijke sparringspartner. Ze is een vat vol ideeën en krijgt zichtbaar energie van het vooruit helpen van anderen. Door haar eigen ervaring is het een echte praktijkvrouw dus kan als geen ander mee- en invoelen hoe je met vallen en opstaan leert ondernemen. Is een aan- en doorpakker dus zal je altijd weten te motiveren om door te zetten. Angeliek is puur, what you see is what you get. Ik werk graag met haar samen en beveel haar dan ook van harte aan!lees meer
Bianca Teuwsen
Bianca Teuwsen
2018-06-20T08:53:14+0000
Zojuist een gratis advies gesprek gehad (had ik gewonnen) met Angeliek via Skype.. 2 A4tjes volgeschreven met hele praktische tips. Zie uit naar de adviesdag in augustus. Dank je wel Angeliek!lees meer
Claudia Doets
Claudia Doets
2018-06-18T15:02:06+0000
Zojuist een inspirerende en leerzame social media training gehad! Hoop geleerd en met een hoop ideeën en tips naar huis! Angeliek is een ervaren vakvrouw die met energie en passie haar kennis deelt.lees meer

“Werken met Angeliek is voor mij een super ervaring geweest.
Haar energie en vooral haar kennis zijn op dit gebied onovertroffen. Ik wou een actie opzetten op Facebook en had een bepaald resultaat in gedachten. Aangezien dit resultaat bijna binnen een dag bereikt was, was ik blij dat Angeliek een stuk hoger had ingezet. Ook dit werd ruimschoots overschreden. Het was dan ook vanzelfsprekend de volgende actie een aantal weken later in gang te zetten. Uiteindelijk gingen we van 106.000 likes op facebook naar 118.000, inmiddels staat de teller op 124.000 en het gaat maar door…
Dus op de vraag “zou u dit bedrijf aanraden bij een ander?” kan ik niet anders dan JAA! Roepen.”

Bram ReitsmaSales Manager Benelux Electra Bicycle Company ® HarderwijkElectra Bicycle Company

“Sinds ik ben gaan samenwerken met Angeliek is mijn bereik op social media van 3.089 naar ruim 30.000 gegaan (en dat in nauwelijks 6 weken tijd). Inmiddels levert het mij ook omzet op vanuit een andere doelgroep die ik eerst niet kende. Daarnaast is zij nu voor mij structureel aan het bouwen aan de branding van de naam van mijn winkel. Dit doet ze door social media en emailmarketing in te zetten. Naast het feit dat Angeliek voor resultaat heeft gezorgd is zij ook een fijne persoonlijkheid om mee samen te werken. Ze houdt me echt een spiegel voor. Hierdoor ben ik op een andere manier gaan ondernemen. Op een manier die bij veel beter bij deze tijd past.”

Bianca LooymansEigenaar bij fashion store Amiez SomerenAmiez Someren

“Angeliek is een voorbeeld van een zelfstandige, hardwerkende onderneemster die altijd in mogelijkheden denkt. Angeliek is een trendsetter en is daarin een voorloper m.b.t. haar eigen bedrijven maar kan hierdoor ook andere (startende) ondernemers uitstekend begeleiden. Door haar open houding maakt ze gemakkelijk contact, het is meer dan de moeite waard haar verhaal eens te beluisteren.”

Judith PardoelEigenaar van kinderkledingwinkel Mooi SwalmenMooi Swalmen

“Sparren met Angeliek geeft mij altijd nieuwe inzichten voor zakelijke en persoonlijke groei.”

Edwin de JongEigenaar van Fietsuniek in HillegomFiets Uniek

“Om mijn bedrijf meer te promoten en mezelf te coachen op het gebied van Social Media en ondernemen heb ik Angeliek ingeschakeld. Door haar heldere visie, kennis en motivatie heb ik mijn bedrijf verder kunnen laten groeien op een manier die bij mij past. Dit heeft bijgedragen aan verhoging van de omzet als ook de hoogte van mijn uurtarief. Angeliek houdt je een spiegel voor en geeft allerlei tips waar je direct mee aan de slag kunt. Ik zou het zo weer doen!
Heel veel succes met alles en houd je me op de hoogte van je bedrijf/website…”

Kristel van LeeuwenEigenaar van woon(T)huis interieurstyling Oeffeltwoon(T)huis interieurstyling

Angeliek hebben wij benaderd voor hulp
met onze Facebook pagina.
Met een leuk en prettig gesprek ook vele tips
gekregen over Google Mijn bedrijf,
maar ook algemene bedrijfstips van een vakvrouw.

Uiteindelijk aantal volgers op Facebook naar ruim 7.000 gekregen.

Kortom zeer kundig en altijd een fijn en prettig contact.

Gerald ZwiersEigenaar van Your Floor NederlandYour Floor Nederland

De allereerste kennismaking met Angeliek is een jaar of 5 geleden.
Tijdens een ondernemersavond waar ze
95 ondernemers inspireerde met haar
marketingverhaal.
Sindsdien sparren we regelmatig over
onze strategieën voor nieuwe concepten
waarbij Angeliek me bijpraat over
de allernieuwste marketingtrends.
Wiljan JansenEigenaar van Perfect BouwexpertsPerfect Bouwexperts

Wil jij gratis social media tips ontvangen?