Hoe werken affiliates en dropshipping

Met affiliates en dropshipping kun je veel geld verdienen? WAAR

Affiliates en dropshipping is een prach-tige manier om online geld te verdienen? WAAR

Komende jaren zal affiliate marketing en dropshipping groter en groter worden want de online wereld groeit? WAAR

Maar hoe werken affiliates en dropshipping nu? Ik begreep er in het begin ook niks van maar in 2015 zag ik het licht.

 

Hoe ik ooit startte met affiliates

In 2015 las ik op internet dat je met affiliates en dropshipping veel geld kunt verdienen. Dat wilde ik ook want wie wil er nu niet online geld en passief inkomen verdienen? Iedere ondernemer toch? In die periode werkten 2 marketing mannen voor mijn bedrijf. Elke 2 weken had ik een meeting met hun en de opdracht was: zoek uit hoe we dit voor ons bedrijf kunnen inzetten. Best een simpele vraag of niet? Echter maand na maand kreeg ik het antwoord dat het zo ingewikkeld was. Dat ze het ook niet begrepen en eigenlijk proefde ik dat ze er ook weinig zin in hadden. Na 2 maanden was ik het beu en vertelde ze dat ik me zelf ging verdiepen in deze manier van online ondernemen.

 

Google was mijn beste vriend

Op internet had ik een aantal affiliate bureaus gevonden en ik ben gaan bellen. Maar als snel kwam ik er achter dat ze me niet alles wilden vertellen. Ik zocht een online cursus maar ook daar wilde eigenlijk niemand me vertellen hoe het nu precies werkte. Ik vond het een beetje een schimmige wereld. Totdat ik in contact kwam met een Deens marketingbureau en daar heb ik nagenoeg alles geleerd.

 

Mijn beste maand

 

Toen ik eenmaal in de gaten had, hoe de wereld van affiliatemarketing eruit zag, leerde ik snel. Zelfs zo snel dat het Scandinavisch bureau waarvoor ik werkte me aanbood om samen met hun Nederlandse campagnes te ontwikkelen. De beste maand verdiende ik ruim € 21.000 en mijn dagelijkse werkzaamheden waren minimaal.