WEBSITE IN 1 DAG (met resultaat)

Afgelopen jaren werd ik regelmatig benaderd. Er was een nieuwe website gebouwd maar deze leverde niet het gewenste resultaat op. Als ik dan vroeg: “waarop is je site gebaseerd?” dan werden de schouders opgehaald en werd er geantwoord: “ehhh nergens op volgens mij”. Dat moet anders én eenvoudiger dacht ik. Een website die wel resultaat boekt. Samen met Jeroen Berkvens (al 10 jaar het technische brein achter onze succesvolle websites Zomerzoen, KusTerugSteigerhoutenbedjes en nog heel veel andere websites die we in opdracht online zetten) bouwen we jouw website in 1 dag. Geen ingewikkelde termen. Veel persoonlijk advies en aan het einde van de dag is jouw eigen website klaar. We hebben 2 concepten: zelf doen of laten doen.

JOUW WEBSITE IN 1 DAG – ZELF DOEN

Vind jij het leuk om zelf je website te bouwen maar weet je niet precies waar je moet beginnen? Vind jij de koppeling met Google Analytics of Mailchimp lastig? Dan hebben wij de oplossing voor jou. Deze gezellige dag ervaar je samen met 4 of 5 andere ondernemers in een hele mooie industrieële en inspirerende ruimte in Gemert. Door de individuele aanpak krijg je veel advies van zeer ervaren succesvolle ondernemers.

JOUW WEBSITE IN 1 DAG – LATEN DOEN

We starten de dag, samen met jou en een ontbijtsessie. We vragen je de hemd van het lijf over jouw nieuwe website. Rond 10 uur ga jij terug naar jouw kantoor en doen waar jij goed in bent. Dat gaan wij namelijk ook doen. Wij starten met het bouwen van jouw website en aan het einde van de dag, krijg jij van ons een bericht dat je nieuwe website live is. De website is compleet voorzien van mogelijkheden om je resultaat te meten zodat je deze ook maandelijks bij kunt sturen. Wij ontzorgen jou van A tot Z.

Functionaliteiten (website zelf doen en laten doen)

• Website met je logo en bedrijfskleuren
• Ongelimiteerd aantal pagina’s
• Google Maps en contactformulier
• Zelf extra nieuwsberichten en blogs plaatsen
• Zelf extra pagina’s aanmaken
• Zelf extra menu-items aanmaken
• Geoptimaliseerd voor Google
• Eigen e-mailadres
• Social Media integratie
• Inclusief .nl domeinnaam en hosting
• Eigen e-mailadres
• Zelf 24/7 toegang tot beheersysteem
• Updates aan CMS systeem
• Koppeling met MailChimp
• Koppeling met Google Analtyics
• Sales pagina met een iDealkoppeling
• Pagina met weekactie of maandactie met iDealkoppeling
• Toegang tot onze besloten community om te sparren met andere ondernemers
• Support via e-mail

Details

CONCEPT 1: ZELF JOUW WEBSITE BOUWEN IN 1 DAG

CONCEPT 2: WEBSITE LATEN BOUWEN IN 1 DAG

Complete ontzorging is het toverwoord voor dit concept.

Vooraf vul je een online vragenlijst in zodat we weten wat het doel van je site is en wat deze moet kunnen om resultaat te halen. Heb je bepaalde wensen met een koppeling? Geen probleem, wij gaan bekijken of dit mogelijk is.

Wat kan de website?
De website is een prachtige site, compleet gepersonaliseerd voor jouw bedrijf inclusief alle pagina’s die jij er graag op wilt zetten (uit te breiden naar oneindig veel pagina’s). Je kunt zelfs 1 product erop zetten dat je via Ideal laat afrekenen. Je kunt hier bijvoorbeeld denken aan een maandaanbieding van een bepaald product of een korting tijdens de oktober woonmaand.

Verder is natuurlijk een standaard koppeling met Mailchimp, Analytics, email etc inbegrepen. Heb je speciale wensen voor een koppeling? De meeste koppelingen zijn geen probleem. Stel je vragen gerust aan ons.

Hoe ziet de dag eruit?

WEBSITE IN 1 DAG ZELF BOUWEN

We starten om 08.45 uur, in een kleine groep met 3-5 deelnemers. Aan het einde van de dag, rond 16.30 uur,  is jouw website klaar. We werken heel bewust met een kleine groep zodat we tijdens deze dag ook goed kunnen bekijken hoe jij jouw website kunt bouwen zodat deze het gewenste resultaat oplevert. Het grote voordeel van zelf bouwen is dat je kleine aanpassingen ook zelf kunt verwerken en je geen dure developer hiervoor nodig hebt.

WEBSITE IN 1 DAG LATEN DOEN

We starten om 08.30 uur, samen met jou, een ontbijtsessie met lekkere broodjes, verse jus d’orange en koffie of thee. Tussen 10.00 en 11.00 uur verlaat jij ons en begint jouw werkdag. Wij gaan dan hard aan het werk voor jou.

Aan het einde van de dag, begin van de avond krijg je van ons een bericht dat je website live staat.

Waar vindt de Website in 1 dag plaats?
De locatie is in overleg. Onze voorkeur is om dit op ons kantoor in Gemert te laten plaatsvinden zodat we geen kostbare tijd verliezen met het invoeren van wifi codes etc. Stel jij een andere locatie voor? Overleg het even met ons.

Dit bedrag is inclusief:
* vooraf vaststellen van doelen (online beantwoord jij een aantal vragen)
* ontbijt of lunch tijdens de dag dat jouw site live gaat
* lid worden van onze online community waarbij wij zelf ook berichten zullen beantwoorden en ondernemerstips zullen delen.
* terugkom moment na 5 maanden. Tijdens dit gesprek kun je ons vragen stellen hoe je je website nog beter kunt laten werken en hoe je jouw resultaat kunt verhogen.

Wat kost het?

Laten doen incl. ontbijtsessie in 1 dag € 1279

Zelf doen in 1 dag incl. lunch en drankjes  € 499

Scroll naar beneden om jouw dag te reserveren.

Het technische deel kost € 49.95 per maand zolang je klant blijft. Dat is inclusief hosting, domeinnaamregistratie en alle andere technische dingen rondom een website. Heb je vragen in deze periode dan worden deze gratis beantwoord.

Dit bedrag is inclusief:
* vooraf vaststellen van doelen (online beantwoord jij een aantal vragen)
* koffie, thee en ontbijtje of heerlijke lunch tijdens de dag in Gemert
* lid worden van onze online community waarbij wij zelf ook berichten zullen beantwoorden en ondernemerstips zullen delen.
* na 5 maanden organiseren we een terugkom moment. Leuk om de anderen weer te zien. Tijdens deze dag kun je ons vragen stellen hoe je je website nog beter kunt laten werken en hoe je het resultaat kunt verhogen.

De Ondernemende Vrouw linkpaginaWil jij gratis social media tips ontvangen?

 

× Hoe kan ik je helpen?